Новогодишњи савети Рамба Амадеуса за успешнији живот

Црногорски певач Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус је на свом Фејсбук профилу поделио неколико савета за успешнију 2015. годину.

Забава 26.12.2014 | 20:51
Новогодишњи савети Рамба Амадеуса за успешнији живот

Он је пре свега честитао престојеће празнике свима уз жељу да сви "раде пуно радно време и то баш оно што воле и знају, и да од тога могу нормално да живе".

Затим је образложио да та ситуација неће сама пасти с неба, јер циљ постиже само онај ко га је себи претходно поставио.

- Идеја , да би била реализована, мора претходно да буде детаљно смишљена. Да би дошли до идеје, крените од жеље. Шта желите да радите? Ако не желите да радите уопште, онда вам овај савет не вреди - написао је Рамбо.

Онда је уследило неколико савета:
Пазите шта и колико једете, јер моја је баба говорила да здравље улази на уста, али то значи да онда и болест улази на уста, а интернет је пун савета на ту тему, изволте прогуглајте.

Ујутро попијте чим отворите очи лимунаду с млаком водом без шећера. Ја сам тако вратио апарат за варење у регрутско стање.

Воду са чесме за пиће ледите у пластичној флаши, па је отапајте на дневној светлости, јер ће тако сав каменац да се наталожи на дну, а ви ћете пити квалитетну воду с вашег приватног глечера! Јефтинија је и боља од флаширане!

Пазите с ким се дружите. Глуп пријатељ прави више штете него интелигентан непријатељ. Проверено. Најважније је да имате бар двоје за које знате да су паметнији од вас. Ја имам, иако ми је тешко да признам.

У доба виртуалне комуникације, најбоље је да смањите број пријатеља на Фејсбуку, али повећате критеријум по коме ћете бирати чије ћете постове пратити.

Време је најскупље. Боље да зијате у једну тачку него да товарите мозак будалаштинама. Јер зијање у једну тачку је медитација. Товарење будалаштинама је... ментално тровање.

Гардеробу и све остале ствари мењајте између себе, трампа је најстарији облик трговине, не треба вам ни динара за то, а апсолутно задовољава древни сакупљачки рефлекс.

Не заборавите да су моји концерти и вечери гломазне поезије забавни и поучни истовремено, након програма сви излазе ментално богатији, и емоционално освеженији, пуни елана и идеја, па се карта коју платите не може третирати као трошак, него као инвестиција, како у мој рад тако и ваш развој.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

сви ми

26.12.2014 19:57

Сви смо ми ПУШИЋИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дефинитивно паметнији од све и једног министра

28.12.2014 18:55

На његовом профилу мозе се науцити висе него од цитаве владе заједно

ОДГОВОРИТЕ
Name

сбм

29.12.2014 11:12

То није тешко.

ОДГОВОРИТЕ