Novogodišnji saveti Ramba Amadeusa za uspešniji život

Crnogorski pevač Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus je na svom Fejsbuk profilu podelio nekoliko saveta za uspešniju 2015. godinu.

Zabava 26.12.2014 | 20:51
Novogodišnji saveti Ramba Amadeusa za uspešniji život

On je pre svega čestitao prestojeće praznike svima uz želju da svi "rade puno radno vreme i to baš ono što vole i znaju, i da od toga mogu normalno da žive".

Zatim je obrazložio da ta situacija neće sama pasti s neba, jer cilj postiže samo onaj ko ga je sebi prethodno postavio.

- Ideja , da bi bila realizovana, mora prethodno da bude detaljno smišljena. Da bi došli do ideje, krenite od želje. Šta želite da radite? Ako ne želite da radite uopšte, onda vam ovaj savet ne vredi - napisao je Rambo.

Onda je usledilo nekoliko saveta:
Pazite šta i koliko jedete, jer moja je baba govorila da zdravlje ulazi na usta, ali to znači da onda i bolest ulazi na usta, a internet je pun saveta na tu temu, izvolte proguglajte.

Ujutro popijte čim otvorite oči limunadu s mlakom vodom bez šećera. Ja sam tako vratio aparat za varenje u regrutsko stanje.

Vodu sa česme za piće ledite u plastičnoj flaši, pa je otapajte na dnevnoj svetlosti, jer će tako sav kamenac da se nataloži na dnu, a vi ćete piti kvalitetnu vodu s vašeg privatnog glečera! Jeftinija je i bolja od flaširane!

Pazite s kim se družite. Glup prijatelj pravi više štete nego inteligentan neprijatelj. Provereno. Najvažnije je da imate bar dvoje za koje znate da su pametniji od vas. Ja imam, iako mi je teško da priznam.

U doba virtualne komunikacije, najbolje je da smanjite broj prijatelja na Fejsbuku, ali povećate kriterijum po kome ćete birati čije ćete postove pratiti.

Vreme je najskuplje. Bolje da zijate u jednu tačku nego da tovarite mozak budalaštinama. Jer zijanje u jednu tačku je meditacija. Tovarenje budalaštinama je... mentalno trovanje.

Garderobu i sve ostale stvari menjajte između sebe, trampa je najstariji oblik trgovine, ne treba vam ni dinara za to, a apsolutno zadovoljava drevni sakupljački refleks.

Ne zaboravite da su moji koncerti i večeri glomazne poezije zabavni i poučni istovremeno, nakon programa svi izlaze mentalno bogatiji, i emocionalno osveženiji, puni elana i ideja, pa se karta koju platite ne može tretirati kao trošak, nego kao investicija, kako u moj rad tako i vaš razvoj.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

svi mi

26.12.2014 19:57

Svi smo mi PUŠIĆI

ODGOVORITE
Name

Definitivno pametniji od sve i jednog ministra

28.12.2014 18:55

Na njegovom profilu moze se nauciti vise nego od citave vlade zajedno

ODGOVORITE
Name

sbm

29.12.2014 11:12

To nije teško.

ODGOVORITE