Апликације за размјену података брже од СМС-а

Број корисника класичних СМС-ова значајно је опао појавом паметних телефона и апликација за дописивање путем интернета. Ово су најбољи сервиси које већ сада можете преузети на своје уређаје.

Информационе технологије 25.12.2014 | 21:30
Апликације за размјену података брже од СМС-а

WхатсАпп
Апликација за коју је Фацебоок платио 19 милијарди долара сигурно има нешто посебно - практичан интерфејс и једноставан начин рада који омогућава брзу размену порука, аудио-снимака, фотографија и других података. Везује се за број мобилног телефона и не захтева никакве шифре нити логовања. Сервис може да чува поруке за накнадно мењање телефона.
Цена: Бесплатно

Телеграм
Релативно млада апликација је базирана на брзини и сигурности приликом размене садржаја. Омогућава прављење групних четова који садрже до стотину корисника. Уједно се заснива и на клауд системима, што значи да са различитих платформи у сваком тренутку можете приступити свему што сте написали.
Цена: Бесплатно

ИМ+
За разлику од поменутих апликација, ИМ је агрегатор различитих налога на друштвеним мрежама. Преко њега можете да добијате све поруке које вам иначе шаљу на Скyпе, Гмаил, Фацебоок, Yахоо и друге сервисе. На тај начин имате једну апликацију која обједињује све мреже.
Цена: Бесплатно

Вибер
Последњих неколико месеци Вибер је постао апликација која је доживела процват међу старијим корисницима. Осим могућности размене порука, ту су и бесплатни позиви путем
интернета који, додуше, нису баш високог квалитета. Можете га инсталирати и на рачунар и на тај начин размењивати поруке.
Цена: Бесплатно

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган

26.12.2014 06:18

Вибер,Врх !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Од сваке поруке и разговора

02.01.2015 02:28

САД и земље домаћини сачувају копију. Фацебоок од 1. јануара продаје готово све информације о сваком кориснику.

ОДГОВОРИТЕ