Ливерпул пола вијека није овако лош!

Ливерпул је ове године прошао пут од озбиљног кандидата за титулу прошле сезоне до непрепознатљиво бледе екипе, која бележи најлошије резултате у својој историји.

Фудбал 15.12.2014 | 21:20
Ливерпул пола вијека није овако лош!

Као да је све кренуло низбрдо пот чету Брендана Роџерса оним проклизавањем Стивена Џерарда против Челсија за гол Дембе Ба, чиме је титула Премијер лиге послата у плави део Манчестера, а "со на рану" био је одлазак Луиса Суареза са Енфилда.

Јасно је као дан да Ливерпул није иста екипа са и без "Ел Пистолера", Марио Балотели никако не успева да замени сјајног уругвајског нападача, па црвени пишу негативну страну клупске историје.

После одиграних 16 кола у Премијер лиги освојили су само 21 поен, што је најмање још од сезоне 1964/1965, а чак је и за утакмице из те сезоне рачунато по три бода за победу (тада се добијало два).

Ливерпул је ремијем са Базелом такмичење у Лиги шампиона завршио у групној фази и преселио се у Лигу Европе, до које ће тешко доћи следеће сезоне ако овако настави, јер се налази на 10. месту на табели енглеског првенства.

Коментари / 0

Оставите коментар