За погибију 300 оваца крив полицајац

Словеначка полиција потврдила је данас да је за необичну саобраћајну несрећу прошле седмице, у којој је након превртања теретног возила из Мађарске погинуло више од 300 оваца, крив њен припадник.

Регион 15.12.2014 | 13:37
За погибију 300 оваца крив полицајац

Наиме, несрећа се догодила у среду рано ујутро на аутопуту Марибор-Љубљана, када је возач приватног аутомобила неопрезним и неправилним укључивањем у десну саобраћајну траку изазвао судар с теретњаком у којем је било око 600 оваца.

Приликом саобраћајке оба возила су се преврнула, више од половине животиња је угинуло, док возачи нису задобили теже повреде, а најпрометнији аутопут био је због несреће више сати затворен за саобраћај.

Општа полицијска управа у Љубљани потврдила је тврдње више локалних медија да је возач који је изазвао несрећу њен припадник, члан Центра за спасавање и заштиту - специјалног одељења за заштиту владиних објеката и чување особа које имају статус заштићене особе.

Полиција, преноси Хина, међутим није потврдила, али ни оповргла наводе медија да је утврђено да је полицајац приликом несреће у телу имао недопуштену количину алкохола.

 

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар