Постаје вруће у Звезди: Ракић напао Лалатовића!

"Можда Лалатовић није права замена за Стојановића. Можда", пита се нападач Црвене звезде Ђорђе Ракић.

Фудбал 15.12.2014 | 12:55
Постаје вруће у Звезди: Ракић напао Лалатовића!

Атмосфера у свлачионици фудбалера Црвене звезде дефинитивно је нарушена током јесењег дела Суперлиге. То потврђује и последња изјава Ђорђа Ракића.

Нападач црвено-белих је у разговору за "Спортски журнал" преузео одговорност за лошу реализацију тима у првом делу сезоне.

Али…

Ракић је имао и пуно тога да замери тренеру Ненаду Лалатовића, запитавши се да ли је он адекватна замена за Славишу Стојановића, словенаћког стручњака који је после шест година вратио титулу шампиона Србије у Љутице Богдана.

"Појединци су себи дозволили превише, некоректно коментарисали многе ствари везане за неефикасност. Свашта се изјављивало у медијима: те Ракић није замена за Мрђу, овај за Милијаша, онај за Нинковића. Можда није ни Лалатовић за Славишу Стојановића", запитао се нападач Звезде.

"Кажем, можда. Стално смо се враћали уназад уместо да гурамо напред и сваким даном унапређујемо игру. Ово последње је главни разлог овосезонског неуспеха", оценио је Ракић.

Неефикасна Звезда је последица бројних неискоришћених прилика, у којима се често налазио управо Ракић. Он, ипак, не бежи од одговорности.

"Иако су месецима мене спомињали као главног кривца. Ево, прихватам одговорност што је Звезда постигла 18 голова. Не кажем саркастично, већ искрено признајем и за разлику од неких не тражим алиби за бледуњаву полусезону. Било и прошло, биће боље на пролеће", закључио је Ракић.

Коментари / 0

Оставите коментар