Postaje vruće u Zvezdi: Rakić napao Lalatovića!

"Možda Lalatović nije prava zamena za Stojanovića. Možda", pita se napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić.

Fudbal 15.12.2014 | 12:55
Postaje vruće u Zvezdi: Rakić napao Lalatovića!

Atmosfera u svlačionici fudbalera Crvene zvezde definitivno je narušena tokom jesenjeg dela Superlige. To potvrđuje i poslednja izjava Đorđa Rakića.

Napadač crveno-belih je u razgovoru za "Sportski žurnal" preuzeo odgovornost za lošu realizaciju tima u prvom delu sezone.

Ali…

Rakić je imao i puno toga da zameri treneru Nenadu Lalatovića, zapitavši se da li je on adekvatna zamena za Slavišu Stojanovića, slovenaćkog stručnjaka koji je posle šest godina vratio titulu šampiona Srbije u Ljutice Bogdana.

"Pojedinci su sebi dozvolili previše, nekorektno komentarisali mnoge stvari vezane za neefikasnost. Svašta se izjavljivalo u medijima: te Rakić nije zamena za Mrđu, ovaj za Milijaša, onaj za Ninkovića. Možda nije ni Lalatović za Slavišu Stojanovića", zapitao se napadač Zvezde.

"Kažem, možda. Stalno smo se vraćali unazad umesto da guramo napred i svakim danom unapređujemo igru. Ovo poslednje je glavni razlog ovosezonskog neuspeha", ocenio je Rakić.

Neefikasna Zvezda je posledica brojnih neiskorišćenih prilika, u kojima se često nalazio upravo Rakić. On, ipak, ne beži od odgovornosti.

"Iako su mesecima mene spominjali kao glavnog krivca. Evo, prihvatam odgovornost što je Zvezda postigla 18 golova. Ne kažem sarkastično, već iskreno priznajem i za razliku od nekih ne tražim alibi za bledunjavu polusezonu. Bilo i prošlo, biće bolje na proleće", zaključio je Rakić.

Komentari / 0

Ostavite komentar