Звезда своје клинце ставља ''на тендер''!

Финансијска криза у Звезди је толико велика да су момци који су ове јесени дебитовали за клуб већ сада на продају. Клуб им је одредио и цену - 2.000.000 евра.

Фудбал 14.12.2014 | 12:40
Звезда своје клинце ставља ''на тендер''!

Ситуација је толико тешка да ни у клубу не желе да је улепшавају.

- Ови клинци су ту да се клуб финансијски оснажи и лагао бих ако бих рекао да је ово костур екипе за Лигу шампиона јер ћемо морати да их продајемо - истакао је Звездан Терзић.

Терзић је јасно изнео и минималну цену.

- Одласци су неминовност свих: ако се реализује трансфер Лазића, бићу за то да се средства потроше за балон са вештачком травом за омладинску школу. Ако се појави понуда од два милиона за Ристића, пустићу га, али за 400.000 довести играча уместо њега - објаснио је Терзић.

Звезда има четворицу бисера за продају. То су: Рајковић, Грујић, Ристић и Јовић, а ту су још Јовановић, Савићевић и Антић. Јовић је већ члан Рамаданијеве агенције и део његовог уговора је већ продат поменутом менаџеру. О Рајковићевој каријери бригу води некадашњи спортски директор Зоран Стојадиновић, док је Ристић једини 100 одсто Звездин.

Извесни су и одласци Лазовића и Лазића. На продаји капитена Звезда неће скоро ништа зарадити јер му клуб дугује око 600.000 евра, а у овом тренутку од његове продаје у Леванте може да инкасира максимално 800.000 евра. Лазић је пред вратима Гента, максимално обештећење износи око пола милиона евра, али и према њему постоје одређена дуговања. Такође играч на коме клуб може да заради је и Александар Ковачевић, али постоји могућност да он остане јер ће бити учесник Европског првенства за младе репрезентације, па ће му и цена скочити. Мада и од његове продаје 40 одсто иде Спартаку.

Коментари / 0

Оставите коментар