Партизан из Задра на врх!

Црно-бели са пуно опреза путују у Задар, али се надају победи која би их приближила врху АБА лиге.

Кошарка 13.12.2014 | 17:40
Партизан из Задра на врх!

Помоћни тренер кошаркаша Партизана Велимир Гашић истакао је да црно-бели са пуно опреза путују у Задар, али да се надају победи која би их приближила врху табеле Јадранске лиге.

Гашић ће у наредна три меча у регионалном такмичењу водити црно-беле због суспензије шефа струцног штаба Душка Вујошевића.

"Вишедеценијски ривалитет клубова даје посебну драж и арому наредном мечу. Ми у град кошарке путујемо са идејом како и на који начин да одиграмо ту утакмицу, односно да је уведемо у жељени ритам и ток. Настојаћемо да сконцентрисано и чврсто уђемо у меч, како бисмо се приближили самом врху Јадранске лиге, што би аутоматски знацило и корак ближе учешћу у плеј-офу", рекао је Гашић за клупски сајт.

Први Вујошевићев асистент истакао је да је Задар направио велики напредак у игри у односу на почетак сезоне, што доказују последњи резултати и победа против Цедевите у Загребу.

"Играју брзу и агресивну кошарку на обе стране терена, могу да буду буду веома непријатни ако им се дозволи да наметну један такав начин игре. Селектирали су веома добар тим, као спој талентованих и искусних играча. Пун погодак остварили су довођењем америчког плејмејкера Флоренса, који је идеолог и креатор њихове игре", додао је Гашић.

Утакмица Задар - Партизан игра се у суботу од 19 сати у дворани "Крешимир Ћосић".

Коментари / 0

Оставите коментар