Partizan iz Zadra na vrh!

Crno-beli sa puno opreza putuju u Zadar, ali se nadaju pobedi koja bi ih približila vrhu ABA lige.

Košarka 13.12.2014 | 17:40
Partizan iz Zadra na vrh!

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić istakao je da crno-beli sa puno opreza putuju u Zadar, ali da se nadaju pobedi koja bi ih približila vrhu tabele Jadranske lige.

Gašić će u naredna tri meča u regionalnom takmičenju voditi crno-bele zbog suspenzije šefa strucnog štaba Duška Vujoševića.

"Višedecenijski rivalitet klubova daje posebnu draž i aromu narednom meču. Mi u grad košarke putujemo sa idejom kako i na koji način da odigramo tu utakmicu, odnosno da je uvedemo u željeni ritam i tok. Nastojaćemo da skoncentrisano i čvrsto uđemo u meč, kako bismo se približili samom vrhu Jadranske lige, što bi automatski znacilo i korak bliže učešću u plej-ofu", rekao je Gašić za klupski sajt.

Prvi Vujoševićev asistent istakao je da je Zadar napravio veliki napredak u igri u odnosu na početak sezone, što dokazuju poslednji rezultati i pobeda protiv Cedevite u Zagrebu.

"Igraju brzu i agresivnu košarku na obe strane terena, mogu da budu budu veoma neprijatni ako im se dozvoli da nametnu jedan takav način igre. Selektirali su veoma dobar tim, kao spoj talentovanih i iskusnih igrača. Pun pogodak ostvarili su dovođenjem američkog plejmejkera Florensa, koji je ideolog i kreator njihove igre", dodao je Gašić.

Utakmica Zadar - Partizan igra se u subotu od 19 sati u dvorani "Krešimir Ćosić".

Komentari / 0

Ostavite komentar