Гробари рекли своје пред изборе

Навијачи црно-белих су заузели став уочи Скупштине.

Фудбал 12.12.2014 | 13:40
Гробари рекли своје пред изборе

Захуктала се председничка трка у Партизану, после Милета Јовићића и Зорана Поповића на црту је стао и Сретен Николић, у име „Групе Алберт Нађ“, али немају сви кандидати за функцију првог човека клуба исти третман међу навијачима.

Најбоље се то видело на утакмици са Астерасом, кад су током првог полувремена Гробари истакли транспарент на основу кога се може закључити да у клубу не желе ни Нађа, ни Јовичића, али ни Ненада Бјековића, који је дуго словио као незванични кандидат опозиције, али је од прошле седмице јасно да подржава Милета Јовичића.
„Јовичић, Нађ, Бјековић... За Партизан много дали ви сте, али клуб да водите способни нисте“, писало је на јужној трибини.

И неколико тренутака касније још једна парола:
„Партизан је изнад свих нас“.

Скупштина Партизана има 65 делегата, од чега пет дају навијачи, а на основу ових транспарената могло би да се закључи да ће на председничким изборима заказаним за 23. децембар гласове дати Зорану Поповићу.

Иначе, Партизанови навијачи показали су да умеју да цене праве вредности, па су неколико пута скандирали преминулој легенди Благоју Пауновићу:
„Отиш’о си Благоје, остала је туга, увек ће те волети Гробари са југа“.

Коментари / 0

Оставите коментар