Grobari rekli svoje pred izbore

Navijači crno-belih su zauzeli stav uoči Skupštine.

Fudbal 12.12.2014 | 13:40
Grobari rekli svoje pred izbore

Zahuktala se predsednička trka u Partizanu, posle Mileta Jovićića i Zorana Popovića na crtu je stao i Sreten Nikolić, u ime „Grupe Albert Nađ“, ali nemaju svi kandidati za funkciju prvog čoveka kluba isti tretman među navijačima.

Najbolje se to videlo na utakmici sa Asterasom, kad su tokom prvog poluvremena Grobari istakli transparent na osnovu koga se može zaključiti da u klubu ne žele ni Nađa, ni Jovičića, ali ni Nenada Bjekovića, koji je dugo slovio kao nezvanični kandidat opozicije, ali je od prošle sedmice jasno da podržava Mileta Jovičića.
„Jovičić, Nađ, Bjeković... Za Partizan mnogo dali vi ste, ali klub da vodite sposobni niste“, pisalo je na južnoj tribini.

I nekoliko trenutaka kasnije još jedna parola:
„Partizan je iznad svih nas“.

Skupština Partizana ima 65 delegata, od čega pet daju navijači, a na osnovu ovih transparenata moglo bi da se zaključi da će na predsedničkim izborima zakazanim za 23. decembar glasove dati Zoranu Popoviću.

Inače, Partizanovi navijači pokazali su da umeju da cene prave vrednosti, pa su nekoliko puta skandirali preminuloj legendi Blagoju Paunoviću:
„Otiš’o si Blagoje, ostala je tuga, uvek će te voleti Grobari sa juga“.

Komentari / 0

Ostavite komentar