Манћини: Видић је и спреман и користан!

Нови-стари тренер Интера изјавио је да у његовој визији има места за искусног српског штопера. Видићев агент пита зашто су сви прсти уперени у њега?

Фудбал 11.12.2014 | 18:20
Манћини: Видић је и спреман и користан!

Немања Видић је летос, после потписивања уговора са Интером, изјавио да је "требало да се пресели у Италију много раније", али на терену ствари нису профункционисале онако како је желео.
Статистика каже да је Интер добио само две од девет утакмица Серије А у којима је наступио некадашњи репрезентативац Србије. Било је и његових киксева који су директно водили головима противника.

Последњих недеља Видића нема у тиму због повреде, а паралелно се и у Енглеској и у Италији спекулише његовим повратком у Манчестер јунајтед већ у јануарском прелазном року. Неки медији писали су о позајмици, неки о перманентном трансферу.

Чињеница је да Видић није био у тиму откако је Роберто Манћини заменио на клупи Валтера Мацарија, а неће играти ни у четвртак против Карабага у последњем колу Лиге Европе, мада је са екипом допутовао у Азербејџан.

"Пред меч против Милана имао је проблем са повредом, сада га је 'ухватио' грип. У последње време није много тренирао са тимом. Када буде здрав и спреман, сигурно ће бити од користи Интеру, имајући у виду огромно искуство којим располаже", рекао је Манћини новинарима.

На одређени начин охрабрујуће по 33-годишњег штопера, чији агент Силвано Мартина је љутито реаговао на ширење непроверених информација.

"Видић има трогодишњи уговор и не иде из Интера. Зашто бих уопште коментарисао те гласине? Невероватно је колико мало штампа поштује мог клијента. Чим је Интер везао пар лоших утакмица, сви прсти уперени су у Видића, као јединог кривца. Понављам, он не иде никуда".

Иначе, Интер је са 11 бодова из пет утакмица обезбедио прво место на табели Ф групе Лиге Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар