Manćini: Vidić je i spreman i koristan!

Novi-stari trener Intera izjavio je da u njegovoj viziji ima mesta za iskusnog srpskog štopera. Vidićev agent pita zašto su svi prsti upereni u njega?

Fudbal 11.12.2014 | 18:20
Manćini: Vidić je i spreman i koristan!

Nemanja Vidić je letos, posle potpisivanja ugovora sa Interom, izjavio da je "trebalo da se preseli u Italiju mnogo ranije", ali na terenu stvari nisu profunkcionisale onako kako je želeo.
Statistika kaže da je Inter dobio samo dve od devet utakmica Serije A u kojima je nastupio nekadašnji reprezentativac Srbije. Bilo je i njegovih kikseva koji su direktno vodili golovima protivnika.

Poslednjih nedelja Vidića nema u timu zbog povrede, a paralelno se i u Engleskoj i u Italiji spekuliše njegovim povratkom u Mančester junajted već u januarskom prelaznom roku. Neki mediji pisali su o pozajmici, neki o permanentnom transferu.

Činjenica je da Vidić nije bio u timu otkako je Roberto Manćini zamenio na klupi Valtera Macarija, a neće igrati ni u četvrtak protiv Karabaga u poslednjem kolu Lige Evrope, mada je sa ekipom doputovao u Azerbejdžan.

"Pred meč protiv Milana imao je problem sa povredom, sada ga je 'uhvatio' grip. U poslednje vreme nije mnogo trenirao sa timom. Kada bude zdrav i spreman, sigurno će biti od koristi Interu, imajući u vidu ogromno iskustvo kojim raspolaže", rekao je Manćini novinarima.

Na određeni način ohrabrujuće po 33-godišnjeg štopera, čiji agent Silvano Martina je ljutito reagovao na širenje neproverenih informacija.

"Vidić ima trogodišnji ugovor i ne ide iz Intera. Zašto bih uopšte komentarisao te glasine? Neverovatno je koliko malo štampa poštuje mog klijenta. Čim je Inter vezao par loših utakmica, svi prsti upereni su u Vidića, kao jedinog krivca. Ponavljam, on ne ide nikuda".

Inače, Inter je sa 11 bodova iz pet utakmica obezbedio prvo mesto na tabeli F grupe Lige Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar