Анђелина Џоли је расиста и демон

Филм “Унброкен”, други који је режирала славна глумица Анђелина Џоли, разбеснео је Јапанце толико да су сексепилну лепотицу назвали демоном.

Забава 10.12.2014 | 08:28
Анђелина Џоли је расиста и демон

Филм “Унброкен”, други који је режирала славна глумица Анђелина Џоли, разбеснео је Јапанце толико да су сексепилну лепотицу назвали демоном, расистом и уз то предложили да јој се забрани улазак у земљу!

У филму, који је рађен по књизи Лорен Хиленбранд и који представља истиниту причу, олимпијски спринтер Луис Замперини, пошто је његов авион оборен изнад Пацифика, проводи 47 дана у чамцу за спасавање, а затим још две године као јапански ратни заробљеник, преноси Телеграф.

Јапански војници су се, како приказују књига и филм, сурово односили према америчким заробљеницима – тукли их, палили, убијали током медицинских експеримената, чак и живе јели за време ритуалних обреда.

Јапанске националистичке групе сматрају да је Анђелина претерала, да многе ствари нису верно интерпретиране и да филм, једноставно, нема кредибилитет.

Извор: Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Инжењер

10.12.2014 07:36

Андјелина Џоли је најобичнија глупача као и многе друге сличне. Само је њено име узето као реклама за одредјене пројекте. То раде сасвим други људи, имају идеју, пишу сценарио, режирају, финансирају итд. У друштву типа којег су успоставили Американци, битно је наклепати пара а све остало не постоји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фритз

10.12.2014 16:54

Није она само расиста, она је и наркоманка, и да не кажем нешто пред људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

умјетник

10.12.2014 23:37

хттп://листверсе.цом/2014/05/06/10-јапанесе-атроцитиес-фром-wорлд-wар-ии/ прије це бити да су јапанци претјерали а јоиле им самар опуцала :)

ОДГОВОРИТЕ