Anđelina Džoli je rasista i demon

Film “Unbroken”, drugi koji je režirala slavna glumica Anđelina Džoli, razbesneo je Japance toliko da su seksepilnu lepoticu nazvali demonom.

Zabava 10.12.2014 | 08:28
Anđelina Džoli je rasista i demon

Film “Unbroken”, drugi koji je režirala slavna glumica Anđelina Džoli, razbesneo je Japance toliko da su seksepilnu lepoticu nazvali demonom, rasistom i uz to predložili da joj se zabrani ulazak u zemlju!

U filmu, koji je rađen po knjizi Loren Hilenbrand i koji predstavlja istinitu priču, olimpijski sprinter Luis Zamperini, pošto je njegov avion oboren iznad Pacifika, provodi 47 dana u čamcu za spasavanje, a zatim još dve godine kao japanski ratni zarobljenik, prenosi Telegraf.

Japanski vojnici su se, kako prikazuju knjiga i film, surovo odnosili prema američkim zarobljenicima – tukli ih, palili, ubijali tokom medicinskih eksperimenata, čak i žive jeli za vreme ritualnih obreda.

Japanske nacionalističke grupe smatraju da je Anđelina preterala, da mnoge stvari nisu verno interpretirane i da film, jednostavno, nema kredibilitet.

Izvor: Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Inženjer

10.12.2014 07:36

Andjelina Džoli je najobičnija glupača kao i mnoge druge slične. Samo je njeno ime uzeto kao reklama za odredjene projekte. To rade sasvim drugi ljudi, imaju ideju, pišu scenario, režiraju, finansiraju itd. U društvu tipa kojeg su uspostavili Amerikanci, bitno je naklepati para a sve ostalo ne postoji.

ODGOVORITE
Name

Fritz

10.12.2014 16:54

Nije ona samo rasista, ona je i narkomanka, i da ne kažem nešto pred ljudima.

ODGOVORITE
Name

umjetnik

10.12.2014 23:37

http://listverse.com/2014/05/06/10-japanese-atrocities-from-world-war-ii/ prije ce biti da su japanci pretjerali a joile im samar opucala :)

ODGOVORITE