К'о шпанска серија: Шта спаја Партизан и Звезду?!

О српском фудбалу би могла да се сними шпанска серија. Није реч о нашем патетичном фудбалу, намештању, корумпираности, освети или нечем сличном, иако и тога има на претек. Овде је реч о везама и везицама, љубавима, браковима, кумовским и родбинским односима...

Фудбал 11.12.2014 | 11:00
К'о шпанска серија: Шта спаја Партизан и Звезду?!

Овај пут све почиње од родоначелника целе приче Милије Бабовића. Моћни српски бизнисмен је већ годинама уз Партизан и сада наводно стоји иза кандидатуре Алберта Нађа за председника клуба.

Милија има троје деце, од којих је свакако најпознатији син, фудбалер, бивши ас Партизана, несуђено појачање Звезде - Стефан Бабовић. Милија има и две ћерке. Најстарија Ива је удата ни мање ни више него за тренера Црвене звезде, дете "Маракане" Ненада Лалатовић. Иначе, на њиховом венчању кумовао је Немања Видић, бивши капитен екипе се " Маракане" и Манчестер јунајтеда.

Иако је Лалатовић зет фудбалеру Вождовца не крије да би упркос родбинским односима волео да види Бабовића у дресу Звезде и сматра га најбољим “везњаком” лиге. Ипак, то се неће десити, јер тврдо језгро навијача Звезде не жели долазак бившег каиптена Партизана.

Међутим, везама ту није крај. Милија Бабовић се окумио са Звезданом Терзићем, првим оперативцем Звезде, вршиоцем дужности генералног секретара и спортског директора истовремено.

Тако би кумови могли ускоро да буду главни у редовима “вечитих” ривала чији навијачи гаје јасну и недвосмислену мржњу једни према другима. Ипак, ако до тога дође, ова два српска кума вероватно неће “ратовати”, а то је, признаћете, реткост.

Ипак, као шлаг на торту долази информација да је Милијин син, дуго времена био у вези са ћерком највеће Звездине легенде, Драгана Џајића - Драганом. Док је трајала та љубавна веза, добро је функционисала и без обзира на то што су им родитељи били у различитим таборима.

Тако они нису имали проблеме попут Ромеа и Јулије јер се њихови родитељи нису противили том односу. Ипак, веза није издржала сва искушења црвено и црно-белог живота.

Утисак је да само у овим наведеним редовима има много материјала за једну добру латиноамеричку сапуницу. Љубав и фудбал, бољег рецепта нема.

Коментари / 0

Оставите коментар