K'o španska serija: Šta spaja Partizan i Zvezdu?!

O srpskom fudbalu bi mogla da se snimi španska serija. Nije reč o našem patetičnom fudbalu, nameštanju, korumpiranosti, osveti ili nečem sličnom, iako i toga ima na pretek. Ovde je reč o vezama i vezicama, ljubavima, brakovima, kumovskim i rodbinskim odnosima...

Fudbal 11.12.2014 | 11:00
K'o španska serija: Šta spaja Partizan i Zvezdu?!

Ovaj put sve počinje od rodonačelnika cele priče Milije Babovića. Moćni srpski biznismen je već godinama uz Partizan i sada navodno stoji iza kandidature Alberta Nađa za predsednika kluba.

Milija ima troje dece, od kojih je svakako najpoznatiji sin, fudbaler, bivši as Partizana, nesuđeno pojačanje Zvezde - Stefan Babović. Milija ima i dve ćerke. Najstarija Iva je udata ni manje ni više nego za trenera Crvene zvezde, dete "Marakane" Nenada Lalatović. Inače, na njihovom venčanju kumovao je Nemanja Vidić, bivši kapiten ekipe se " Marakane" i Mančester junajteda.

Iako je Lalatović zet fudbaleru Voždovca ne krije da bi uprkos rodbinskim odnosima voleo da vidi Babovića u dresu Zvezde i smatra ga najboljim “veznjakom” lige. Ipak, to se neće desiti, jer tvrdo jezgro navijača Zvezde ne želi dolazak bivšeg kaiptena Partizana.

Međutim, vezama tu nije kraj. Milija Babović se okumio sa Zvezdanom Terzićem, prvim operativcem Zvezde, vršiocem dužnosti generalnog sekretara i sportskog direktora istovremeno.

Tako bi kumovi mogli uskoro da budu glavni u redovima “večitih” rivala čiji navijači gaje jasnu i nedvosmislenu mržnju jedni prema drugima. Ipak, ako do toga dođe, ova dva srpska kuma verovatno neće “ratovati”, a to je, priznaćete, retkost.

Ipak, kao šlag na tortu dolazi informacija da je Milijin sin, dugo vremena bio u vezi sa ćerkom najveće Zvezdine legende, Dragana Džajića - Draganom. Dok je trajala ta ljubavna veza, dobro je funkcionisala i bez obzira na to što su im roditelji bili u različitim taborima.

Tako oni nisu imali probleme poput Romea i Julije jer se njihovi roditelji nisu protivili tom odnosu. Ipak, veza nije izdržala sva iskušenja crveno i crno-belog života.

Utisak je da samo u ovim navedenim redovima ima mnogo materijala za jednu dobru latinoameričku sapunicu. Ljubav i fudbal, boljeg recepta nema.

Komentari / 0

Ostavite komentar