Е, моја Звездо, гдје ти је Шеки?!

Да ли је то био велики пропуст Црвене звезде? Неко је случајно или намерно заборавио да на прославу позове Драгослава Шекуларца. "Новости" преносе изјаву славног фудбалера.

Фудбал 09.12.2014 | 17:20
Е, моја Звездо, гдје ти је Шеки?!

На прослави поводом освајања Интерконтиненталног купа у Токију биле су присутне бројне легенде Фудбалског клуба Црвена звезда. Међутим, било је лако уочљиво да једна недостаје.
Међу њима није било Драгослава Шекуларца (77)!

Друга Звездина звезда није била спречена да дође на прославу. Једноставно, како је сам Шеки открио у разговору за "Новости", није позван на догађај.

Организатори скупа направили су велики пропуст. Скандалозан!

"Боли ме то, шта друго да кажем", почео је Шекуларац.

Пре него што су на клупу црвено-белих сели Љупко Петровић, а потом и Владица Поповић, Шеки је био тренер Звезде и има велике заслуге за стварање најуспешније генерације у историји српског фудбала.

"Нисам позван и заиста се лоше осећам. Да ли је могуће да се заборавља све што сам дао Звезди, и као играч и као тренер? Па, тим који је постао првак Европе, а потом и света, и ја сам стварао. Погодило ме то, не кријем, до те мере да је мало фалило да одем на 'Маракану', појавим се... Али један мој велики пријатељ само ми је рекао: 'Шеки, немој да идеш непозван'. И нисам отишао. Као што не идем на разноразне прославе или сахране само да би ме видели, усликали", сетним гласом је наставио један од најбољих српских фудбалера свих времена.

Иако је према њему учињена велика неправда, Шекуларац није желео да говори лоше о вољеном клубу.

"Народ зна све, нећу ја ништа да говорим о овој Звезди, не пада ми на памет да је нападам".

На прослави су били Драган Џајић, Владица Поповић, Ратомир Дујковић, Станислав Караси, Стаја Николић, Владимир Петровић, Милош Шестић, Живан Љуковчан, Стеван Стојановић, Горан Василијевић...

Коментари / 0

Оставите коментар