E, moja Zvezdo, gdje ti je Šeki?!

Da li je to bio veliki propust Crvene zvezde? Neko je slučajno ili namerno zaboravio da na proslavu pozove Dragoslava Šekularca. "Novosti" prenose izjavu slavnog fudbalera.

Fudbal 09.12.2014 | 17:20
E, moja Zvezdo, gdje ti je Šeki?!

Na proslavi povodom osvajanja Interkontinentalnog kupa u Tokiju bile su prisutne brojne legende Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Međutim, bilo je lako uočljivo da jedna nedostaje.
Među njima nije bilo Dragoslava Šekularca (77)!

Druga Zvezdina zvezda nije bila sprečena da dođe na proslavu. Jednostavno, kako je sam Šeki otkrio u razgovoru za "Novosti", nije pozvan na događaj.

Organizatori skupa napravili su veliki propust. Skandalozan!

"Boli me to, šta drugo da kažem", počeo je Šekularac.

Pre nego što su na klupu crveno-belih seli Ljupko Petrović, a potom i Vladica Popović, Šeki je bio trener Zvezde i ima velike zasluge za stvaranje najuspešnije generacije u istoriji srpskog fudbala.

"Nisam pozvan i zaista se loše osećam. Da li je moguće da se zaboravlja sve što sam dao Zvezdi, i kao igrač i kao trener? Pa, tim koji je postao prvak Evrope, a potom i sveta, i ja sam stvarao. Pogodilo me to, ne krijem, do te mere da je malo falilo da odem na 'Marakanu', pojavim se... Ali jedan moj veliki prijatelj samo mi je rekao: 'Šeki, nemoj da ideš nepozvan'. I nisam otišao. Kao što ne idem na raznorazne proslave ili sahrane samo da bi me videli, uslikali", setnim glasom je nastavio jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena.

Iako je prema njemu učinjena velika nepravda, Šekularac nije želeo da govori loše o voljenom klubu.

"Narod zna sve, neću ja ništa da govorim o ovoj Zvezdi, ne pada mi na pamet da je napadam".

Na proslavi su bili Dragan Džajić, Vladica Popović, Ratomir Dujković, Stanislav Karasi, Staja Nikolić, Vladimir Petrović, Miloš Šestić, Živan Ljukovčan, Stevan Stojanović, Goran Vasilijević...

Komentari / 0

Ostavite komentar