Вруће кожне панталоне

Желите да изгледате лежерно а ипак шик? Да заведете господина "посебног" или оставите гламурозан утисак на журци? Обуците вруће, уске, црне панталоне од коже (праве или вештачке) и нема шансе да останете непримећени!

Мода и љепота 01.12.2014 | 17:13
Вруће кожне панталоне

За младе девојке и даме које воле опуштенији стил, идеална "замена" су хеланке од глатког и сјајног материјала, који изгледа попут коже. Можете да их носите када идете у провод, на кафу са другарицама или у шетњу по крају, у зависности од тога да ли ћете да их "упарите" са џемпером, кошуљом, атрактивном блузом или мајицом.

Избор панталона је заиста велики, почев од модела са ефектним металним рајсфершлусима на ногавицама и џеповима или штепаних "појачања" на коленима, до секси хеланки са принтом и обавезно високим струком - идеалним савезником витке фигуре, јер ноге у њима изгледају дуже!

У пословним приликама комбинујте их са белом кошуљом украшеном чипком или свиленом блузом, балетанкама или ципелама са високом потпетицом и блејзером, док у неформалним можете да их носите са мајицом, карираном кошуљом, металним каишем, кратким чизмицама, чак и патикама... Савет плус: Можда нисте грађени као манекенка, али изгледаћете супер витко ако их носите са дужим кардиганом или туником.

Коментари / 0

Оставите коментар