Vruće kožne pantalone

Želite da izgledate ležerno a ipak šik? Da zavedete gospodina "posebnog" ili ostavite glamurozan utisak na žurci? Obucite vruće, uske, crne pantalone od kože (prave ili veštačke) i nema šanse da ostanete neprimećeni!

Moda i ljepota 01.12.2014 | 17:13
Vruće kožne pantalone

Za mlade devojke i dame koje vole opušteniji stil, idealna "zamena" su helanke od glatkog i sjajnog materijala, koji izgleda poput kože. Možete da ih nosite kada idete u provod, na kafu sa drugaricama ili u šetnju po kraju, u zavisnosti od toga da li ćete da ih "uparite" sa džemperom, košuljom, atraktivnom bluzom ili majicom.

Izbor pantalona je zaista veliki, počev od modela sa efektnim metalnim rajsferšlusima na nogavicama i džepovima ili štepanih "pojačanja" na kolenima, do seksi helanki sa printom i obavezno visokim strukom - idealnim saveznikom vitke figure, jer noge u njima izgledaju duže!

U poslovnim prilikama kombinujte ih sa belom košuljom ukrašenom čipkom ili svilenom bluzom, baletankama ili cipelama sa visokom potpeticom i blejzerom, dok u neformalnim možete da ih nosite sa majicom, kariranom košuljom, metalnim kaišem, kratkim čizmicama, čak i patikama... Savet plus: Možda niste građeni kao manekenka, ali izgledaćete super vitko ako ih nosite sa dužim kardiganom ili tunikom.

Komentari / 0

Ostavite komentar