Јестровић Митровићу: Мали, жене и забава после, сад фудбал!

"Бенфика и Ливерпул су летос нудили по 13.000.000 евра за Митра, а Рубин је чак нудио и 20.000.000 европских новчаница", рекао је агент српског репрезентативца...

Фудбал 29.11.2014 | 17:10
Јестровић Митровићу: Мали, жене и забава после, сад фудбал!

Александар Митровић поново пуни ступце белгијске штампе! Српски репрезентативац се ових дана ни крив ни дужан нашао усред медијског рата његовог агента Ненада Јестровића и тренера Андерлехта Бесника Хасија због информација о наводном преласку у Бенфику, а сада прича добија и свој наставак.

Наиме, Јестровић је у разговору са белгијским медијима открио да је Митровић имао бројне уносне понуде током лета, али да је ипак на крају одлучио да остане у Андерлехту.
"Бенфика и Ливерпул су били спремни да плате по 13.000.000 евра, док је Рубин нудио чак 20.000.000 европских новчаница. У Андерлехту нису желели ни да чују да Митровић оде, а касније смо његов отац и ја поразговарали с њим. Рекли смо му да је превише млад да оде, да је Андерлехт његова будућност, јер смо сигурни да ће у будућности долазити и много јаче понуде за њега", рекао је бивши голгетер Краљевског клуба из Брисела.

Попут Хасија, који је недавно открио како је Митровића вратио у голгетерску серију, Јестровић је отркио да је морао да реагује и опомене свог клијента да се посвети каријери у данима када су га белгијски медији узели за зуб због гојазности.
"Отишао је са националним тимом (на турнеју по Америци) и вратио се са неколико килограма вишка. Катастрофа! Александар се мало кретао по терену и онда сам морао да седнем с њим и дозовем га памети. Рекао сам му: 'Александре, жене, забава и храна долазе после, сада је време да се концентришеш на фудбал и играње у Андерлехту'. Сада видите како све то изгледа", сматра Јестровић, који је Митроголу пожелео да га настави голгетерску традицију.
"Био сам најбољи стрелац у Србији, Белгији и УАЕ. Волео бих када би Александар био најбољи стрелац у Белгији, јер би био први Србин после мене којем је то пошло за руком у Андерлехту", закључио је некадашњи играч Црвене звезде, Андерлехта и бројних клубова.

Коментари / 0

Оставите коментар