Jestrović Mitroviću: Mali, žene i zabava posle, sad fudbal!

"Benfika i Liverpul su letos nudili po 13.000.000 evra za Mitra, a Rubin je čak nudio i 20.000.000 evropskih novčanica", rekao je agent srpskog reprezentativca...

Fudbal 29.11.2014 | 17:10
Jestrović Mitroviću: Mali, žene i zabava posle, sad fudbal!

Aleksandar Mitrović ponovo puni stupce belgijske štampe! Srpski reprezentativac se ovih dana ni kriv ni dužan našao usred medijskog rata njegovog agenta Nenada Jestrovića i trenera Anderlehta Besnika Hasija zbog informacija o navodnom prelasku u Benfiku, a sada priča dobija i svoj nastavak.

Naime, Jestrović je u razgovoru sa belgijskim medijima otkrio da je Mitrović imao brojne unosne ponude tokom leta, ali da je ipak na kraju odlučio da ostane u Anderlehtu.
"Benfika i Liverpul su bili spremni da plate po 13.000.000 evra, dok je Rubin nudio čak 20.000.000 evropskih novčanica. U Anderlehtu nisu želeli ni da čuju da Mitrović ode, a kasnije smo njegov otac i ja porazgovarali s njim. Rekli smo mu da je previše mlad da ode, da je Anderleht njegova budućnost, jer smo sigurni da će u budućnosti dolaziti i mnogo jače ponude za njega", rekao je bivši golgeter Kraljevskog kluba iz Brisela.

Poput Hasija, koji je nedavno otkrio kako je Mitrovića vratio u golgetersku seriju, Jestrović je otrkio da je morao da reaguje i opomene svog klijenta da se posveti karijeri u danima kada su ga belgijski mediji uzeli za zub zbog gojaznosti.
"Otišao je sa nacionalnim timom (na turneju po Americi) i vratio se sa nekoliko kilograma viška. Katastrofa! Aleksandar se malo kretao po terenu i onda sam morao da sednem s njim i dozovem ga pameti. Rekao sam mu: 'Aleksandre, žene, zabava i hrana dolaze posle, sada je vreme da se koncentrišeš na fudbal i igranje u Anderlehtu'. Sada vidite kako sve to izgleda", smatra Jestrović, koji je Mitrogolu poželeo da ga nastavi golgetersku tradiciju.
"Bio sam najbolji strelac u Srbiji, Belgiji i UAE. Voleo bih kada bi Aleksandar bio najbolji strelac u Belgiji, jer bi bio prvi Srbin posle mene kojem je to pošlo za rukom u Anderlehtu", zaključio je nekadašnji igrač Crvene zvezde, Anderlehta i brojnih klubova.

Komentari / 0

Ostavite komentar