Мурињо: Глупост да нам стиже Меси!

Португалац одбацио могућност сензационалног трансфера најбољег стрелца у историји Лиге шампиона у лондонски клуб.

Фудбал 29.11.2014 | 16:50
Мурињо: Глупост да нам стиже Меси!

Ништа од трансфер бомбе деценије! Иако се у поједини аргентински медији најавили да је Челси спремио чак 250 милиона евра за довођење Лионела Месија из Барселоне, тренер Плаваца Жозе Мурињо у свом стилу рекао је да се ради о обичним неистинама.

Аргентински ас је недавно најавио могућност да напусти Барселону, иако је у прошлости често изјављивао како му је жеља да каријеру заврши на Ноу Кампу.

Барселона је у Месијев уговор, иначе, убацила клаузулу по којој висина обештећења за трансфер износи енормних 250 милиона евра.
"Медији су се толико променили последних година и невероватно лако да стално круже неке неистине. Свако може да објави неку информацију без икакве претходне провере, има доста шпекулација. Очигледно је да прича о Месијевом доласку у Челси није тачна", рекао је Мурињо новинарима у Лондону.

Аргентинац је за први тим Барселоне дебитовао у сезони 2004/05, а до сада је за Каталонце одиграо 442 утакмице и дао 371 гол. Освојио је 21 трофеј у дресу Барселоне, укључујући три пехара Лиге шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар