Murinjo: Glupost da nam stiže Mesi!

Portugalac odbacio mogućnost senzacionalnog transfera najboljeg strelca u istoriji Lige šampiona u londonski klub.

Fudbal 29.11.2014 | 16:50
Murinjo: Glupost da nam stiže Mesi!

Ništa od transfer bombe decenije! Iako se u pojedini argentinski mediji najavili da je Čelsi spremio čak 250 miliona evra za dovođenje Lionela Mesija iz Barselone, trener Plavaca Žoze Murinjo u svom stilu rekao je da se radi o običnim neistinama.

Argentinski as je nedavno najavio mogućnost da napusti Barselonu, iako je u prošlosti često izjavljivao kako mu je želja da karijeru završi na Nou Kampu.

Barselona je u Mesijev ugovor, inače, ubacila klauzulu po kojoj visina obeštećenja za transfer iznosi enormnih 250 miliona evra.
"Mediji su se toliko promenili poslednih godina i neverovatno lako da stalno kruže neke neistine. Svako može da objavi neku informaciju bez ikakve prethodne provere, ima dosta špekulacija. Očigledno je da priča o Mesijevom dolasku u Čelsi nije tačna", rekao je Murinjo novinarima u Londonu.

Argentinac je za prvi tim Barselone debitovao u sezoni 2004/05, a do sada je za Katalonce odigrao 442 utakmice i dao 371 gol. Osvojio je 21 trofej u dresu Barselone, uključujući tri pehara Lige šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar