Роџерс: Знам да сам близу отказа!

Менаџер Ливерпула Брендан Роџерс изјавио је да је због лоших резултата његове екипе близу отказа на Енфилду.

Фудбал 29.11.2014 | 12:50
Роџерс: Знам да сам близу отказа!

Ливерпул је у последње четири утакмице освојио само један бод и налази се на 12. месту табеле Премијер лиге, где заостаје за првопласираним Челсијем 18 бодова, што је довољан разлог да Роџерс оде са клупе "црвених", уколико управа клуба то буде желела.

"Пре неколико месеци био сам менаџер године, а данас сам кандидат за отказ. То је саставни део моје професије. Једино што могу да урадим јесте да се фокусирам на тренутни посао са екипом, јер на то могу да утичем", изјавио је Роџерс.

Некадашњи тренер Свонсија осврнуо се и на критике које су упућење првом голману екипе Симону Мињолеу.

"Симон нас је спасао у неколико последњих утакмица. Он је само део екипе, а цела екипа мора да игра боље. Разговарао сам са њим и добро се осећа. Никада није лако слушати критике биле оне заслужене или не. Али, то је део спорта", завршио тренер Ливерпула.

Роџерс је на Енфилд стигао 2012. године и одмах је добио подршку тадашњег тренера Реала из Мадрида Жозеа Муриња, који му је први дао шансу 2004. године у Челсију. У сезони 2013/14. Ливерпул је под вођством Роџерса био на корак од титуле, али грешка капитена "црвених" Стивена Џерарда у дуелу претпоследњег кола управо са Челсијем, одлучила је борбу за титулу и трофеј првака послала Манчестер ситију.

Коментари / 0

Оставите коментар