Rodžers: Znam da sam blizu otkaza!

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da je zbog loših rezultata njegove ekipe blizu otkaza na Enfildu.

Fudbal 29.11.2014 | 12:50
Rodžers: Znam da sam blizu otkaza!

Liverpul je u poslednje četiri utakmice osvojio samo jedan bod i nalazi se na 12. mestu tabele Premijer lige, gde zaostaje za prvoplasiranim Čelsijem 18 bodova, što je dovoljan razlog da Rodžers ode sa klupe "crvenih", ukoliko uprava kluba to bude želela.

"Pre nekoliko meseci bio sam menadžer godine, a danas sam kandidat za otkaz. To je sastavni deo moje profesije. Jedino što mogu da uradim jeste da se fokusiram na trenutni posao sa ekipom, jer na to mogu da utičem", izjavio je Rodžers.

Nekadašnji trener Svonsija osvrnuo se i na kritike koje su upućenje prvom golmanu ekipe Simonu Minjoleu.

"Simon nas je spasao u nekoliko poslednjih utakmica. On je samo deo ekipe, a cela ekipa mora da igra bolje. Razgovarao sam sa njim i dobro se oseća. Nikada nije lako slušati kritike bile one zaslužene ili ne. Ali, to je deo sporta", završio trener Liverpula.

Rodžers je na Enfild stigao 2012. godine i odmah je dobio podršku tadašnjeg trenera Reala iz Madrida Žozea Murinja, koji mu je prvi dao šansu 2004. godine u Čelsiju. U sezoni 2013/14. Liverpul je pod vođstvom Rodžersa bio na korak od titule, ali greška kapitena "crvenih" Stivena Džerarda u duelu pretposlednjeg kola upravo sa Čelsijem, odlučila je borbu za titulu i trofej prvaka poslala Mančester sitiju.

Komentari / 0

Ostavite komentar