5 апликација које помажу у организацији обавеза

Посао, договори с пријатељима, куповина намирница па чак и гледање филмова и серија - стално прецртавамо шта смо урадили, а шта још не. Срећом, и за то постоје апликације.

Информационе технологије 24.11.2014 | 13:58
5 апликација које помажу у организацији обавеза

Спискови онога шта треба да урадимо одувек су се правили, само сада уместо нотеса и оловке паметни користе паметне телефоне и апликације за њих. Прецртавати са списка обавеза је одличан осећај!

Међутим, нотес и оловка не могу да вас подсете на састанак, не могу да вам пошаљу мејл, назову кога треба, не може да подсети пријатеље с којима нешто организирате, а комад папира не можете поделити с другима.

За то вам треба једна од ових апликација за организацију обавеза:

1. Wундерлист
Не зове се чудесном листом без разлога - осим што, очито, можете пописивати све обавезе, можете их и поделити ако у њима учествују и друге особе, они могу да коментиришу, подсећа вас, можете да наместите рокове за пројекте, а својим обавезама можете додати и хасхтагове како бисте, на примерице, раздвојили пословне од приватних обавеза. Апликација је бесплатна и доступна за Андроид и иОС, али треба доплатити 4,99 долара за све функционалности.

2. Гоогле Кееп
Бесплатан Гооглеов сервис који може да послужи и за организацију обавеза. Обавезе уписујете у поруке, које могу да буду гласовне, текстуалне и сликовне, а могу се и претраживати. Доступно за Андроид уређаје и бесплатно.

3. Царрот
Ово је апликација за све који желе да унесу мало забаве у свакодневицу претрпану обавезама. Кроз ваше уписане ставке води вас роботски глас који неће пропустити саркастично да коментарише кад нешто обавите - прекориће вас ако касните или похвалити ако сте решили обавезу на време. Доступно за иОС уређаје за 2,99 долара.

4. Тицк Тицк
Осим могућности коју нуде сличне апликације, ова ће уместо вас испунити календар обавезама које унесете с датумом. Такође нуди могућност сортирања обавеза према хасхтагу па ће све означено са #следецивикенд сврстати заједно. Доступно за Андроид и иОС, скидање апликације је бесплатно, а додатне могућности плаћају се 2,99 долара месечно.

5. Анy До
Ова ће вам апликација сваки дан показати од јутра до вечери шта све треба да обавите тога дана, подсетиће вас на пропуштене позиве, а нове обавезе можете додавати и е-маилом. Доступна за Андроид и иОС телефоне, бесплатна за скидање, све могућности доступне су за 2,99 долара месечно.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар