5 aplikacija koje pomažu u organizaciji obaveza

Posao, dogovori s prijateljima, kupovina namirnica pa čak i gledanje filmova i serija - stalno precrtavamo šta smo uradili, a šta još ne. Srećom, i za to postoje aplikacije.

Informacione tehnologije 24.11.2014 | 13:58
5 aplikacija koje pomažu u organizaciji obaveza

Spiskovi onoga šta treba da uradimo oduvek su se pravili, samo sada umesto notesa i olovke pametni koriste pametne telefone i aplikacije za njih. Precrtavati sa spiska obaveza je odličan osećaj!

Međutim, notes i olovka ne mogu da vas podsete na sastanak, ne mogu da vam pošalju mejl, nazovu koga treba, ne može da podseti prijatelje s kojima nešto organizirate, a komad papira ne možete podeliti s drugima.

Za to vam treba jedna od ovih aplikacija za organizaciju obaveza:

1. Wunderlist
Ne zove se čudesnom listom bez razloga - osim što, očito, možete popisivati sve obaveze, možete ih i podeliti ako u njima učestvuju i druge osobe, oni mogu da komentirišu, podseća vas, možete da namestite rokove za projekte, a svojim obavezama možete dodati i hashtagove kako biste, na primerice, razdvojili poslovne od privatnih obaveza. Aplikacija je besplatna i dostupna za Android i iOS, ali treba doplatiti 4,99 dolara za sve funkcionalnosti.

2. Google Keep
Besplatan Googleov servis koji može da posluži i za organizaciju obaveza. Obaveze upisujete u poruke, koje mogu da budu glasovne, tekstualne i slikovne, a mogu se i pretraživati. Dostupno za Android uređaje i besplatno.

3. Carrot
Ovo je aplikacija za sve koji žele da unesu malo zabave u svakodnevicu pretrpanu obavezama. Kroz vaše upisane stavke vodi vas robotski glas koji neće propustiti sarkastično da komentariše kad nešto obavite - prekoriće vas ako kasnite ili pohvaliti ako ste rešili obavezu na vreme. Dostupno za iOS uređaje za 2,99 dolara.

4. Tick Tick
Osim mogućnosti koju nude slične aplikacije, ova će umesto vas ispuniti kalendar obavezama koje unesete s datumom. Takođe nudi mogućnost sortiranja obaveza prema hashtagu pa će sve označeno sa #sledecivikend svrstati zajedno. Dostupno za Android i iOS, skidanje aplikacije je besplatno, a dodatne mogućnosti plaćaju se 2,99 dolara mesečno.

5. Any Do
Ova će vam aplikacija svaki dan pokazati od jutra do večeri šta sve treba da obavite toga dana, podsetiće vas na propuštene pozive, a nove obaveze možete dodavati i e-mailom. Dostupna za Android i iOS telefone, besplatna za skidanje, sve mogućnosti dostupne su za 2,99 dolara mesečno.

Izvor: B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar