Короман: Требао сам у Партизан!

Бивши фудбалер Црвене звезде у разговору за часопис Моззарт Спорт открио једну занимљивост из своје каријере и, такође, жестоко критиковао двојицу бивших председника црвено-белих.

Фудбал 21.11.2014 | 21:00
Короман: Требао сам у Партизан!

На заласку каријере Огњен Короман је заиграо за Црвену звезду, али је открио да је на њеном почетку мало недостајало да постане члан највећег ривала клуба за који навија од малена.

Члан црвено-белих био је од 2007. до 2009, а потом и у сезони 2010/2011, после епизоде у јужнокорејском Инчону. Ипак, у јануару 2002, Короман је био на корак од преласка из ОФК Београда у Партизан, рекао је пензионисани крилни фудбалер у интервјуу за Моззарт Спорт.

"Јануара 2002. године имао сам утаначен прелазак у Партизан! И већ сам се био помирио сам са собом да ћу обући дрес Звездиног 'вечитог' ривала. Није ми било свеједно као звездашу и Звездином детету, али нисам имао проблем с тим, јер поштујем клуб из Хумске, а то је била добра прилика да фудбалски напредујем. Не бих био ни први ни последњи фудбалер који навија за једне, а игра за друге. Уосталом, дотле нисам имао ниједан сениорски меч у Звезди, па се не би дигла прашина, као у неким другим случајевима те врсте. Међутим, судбина је умешала прсте. Добио сам атрактивнију понуду Динама и завршио у Москви".

Једна од тема разговора била је да ли је икада помислио да остави фудбал. Уследио је, такође, занимљив одговор.

"Прави фудбалер, дакле онај ко воли то што ради, не може никада ни да помисли да дигне руке од свега. Може само да пожели да промени клуб, због некога или нечега. Као што сам ја у време док су моју Звезду водили Топлица Спасојевић, Добривоје Танасијевић, алијас Ден Тана, и други неспособњаковићи недостојни гиганта какав је некадашњи првак Европе и света. Био је то један врло мучан период за све нас спод њих".

Коментари / 0

Оставите коментар