Јел' ово Меси хоће да иде из Барсе?!

"Рекао сам да хоћу да останем овде заувек, али некад се ствари не дешавају како испланирате", поручио је Меси.

Фудбал 18.11.2014 | 22:00
Јел' ово Меси хоће да иде из Барсе?!

Да ли је на помолу велики фудбалски земљотрес у Шпанији? Лионел Меси најавио је да постоји могућност да напусти Барселону, иако је раније више пута громогласно најављивао да ће остати до краја каријере.

Меси је за први тим Барселоне дебитовао 2004. године, освојио је са Каталонцима 21 трофеј, укључујући и три Лиге шампиона.
„Размишљам само о садашњости. Хоћу да ове сезоне освојим трофеје с Барселоном и то је то. После ћемо видети шта ће се десити. Ствари се мењају у фудбалу. Рекао сам да хоћу да останем овде заувек, али некад се ствари не дешавају како испланирате“, рекао је Меси за лист Оле.

После четири узастопне награде Златна лопта, прошле године ово признање отишло је у руке Месијевог вечитог ривала Кристијана Роналда из мадридског Реала.
„У фудбалу су промене увек могуће, стално се нешто дешава. Компликовано је, поготово у Барселони ове сезоне“, додао је један од најбољих аргентинских фудбалера свих времена.

Претходних година помало стидљиво, а онда и отворено разни европски медији помињали су могућност да Меси оде из Барселоне, али је то некако увек Управа клуба са Ноу Кампа успевала да демантује.

Меси је у претходном периоду довођен у везу са тренутно најбогатијим европским клубовима, међу којима су најчешће били помињани Манчестер Сити, Бајерн и Пари Сен Жермен.

Екипа Барселоне тренутно заузима друго место на табели Примере са два бода мање од водећег мадридског Реала.

Коментари / 0

Оставите коментар