Jel' ovo Mesi hoće da ide iz Barse?!

"Rekao sam da hoću da ostanem ovde zauvek, ali nekad se stvari ne dešavaju kako isplanirate", poručio je Mesi.

Fudbal 18.11.2014 | 22:00
Jel' ovo Mesi hoće da ide iz Barse?!

Da li je na pomolu veliki fudbalski zemljotres u Španiji? Lionel Mesi najavio je da postoji mogućnost da napusti Barselonu, iako je ranije više puta gromoglasno najavljivao da će ostati do kraja karijere.

Mesi je za prvi tim Barselone debitovao 2004. godine, osvojio je sa Kataloncima 21 trofej, uključujući i tri Lige šampiona.
„Razmišljam samo o sadašnjosti. Hoću da ove sezone osvojim trofeje s Barselonom i to je to. Posle ćemo videti šta će se desiti. Stvari se menjaju u fudbalu. Rekao sam da hoću da ostanem ovde zauvek, ali nekad se stvari ne dešavaju kako isplanirate“, rekao je Mesi za list Ole.

Posle četiri uzastopne nagrade Zlatna lopta, prošle godine ovo priznanje otišlo je u ruke Mesijevog večitog rivala Kristijana Ronalda iz madridskog Reala.
„U fudbalu su promene uvek moguće, stalno se nešto dešava. Komplikovano je, pogotovo u Barseloni ove sezone“, dodao je jedan od najboljih argentinskih fudbalera svih vremena.

Prethodnih godina pomalo stidljivo, a onda i otvoreno razni evropski mediji pominjali su mogućnost da Mesi ode iz Barselone, ali je to nekako uvek Uprava kluba sa Nou Kampa uspevala da demantuje.

Mesi je u prethodnom periodu dovođen u vezu sa trenutno najbogatijim evropskim klubovima, među kojima su najčešće bili pominjani Mančester Siti, Bajern i Pari Sen Žermen.

Ekipa Barselone trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Primere sa dva boda manje od vodećeg madridskog Reala.

Komentari / 0

Ostavite komentar