Вулићевић оперисан: Стижем за пехар и славље!

Десни бек Партизана Мирослав Вулићевић оперисан у Немачкој, а после операције имао поруку за Гробаре.

Фудбал 06.11.2014 | 16:45
Вулићевић оперисан: Стижем за пехар и славље!

Мирослав Вулићевић био је незаменљив првотимац Партизана и често је својим асистенцијама правио разлику на терену. Са бока је "хранио" лоптама нападаче, који су их умешно смештали иза леђа противничких голмана.

Али, Вулићевић је у "вечитом дербију" против Црвене звезде задобио тешку повреду. Пресуда је гласила: мораш на операцију!

Био је то велики ударац како за Вулићевића, тако и за екипу и тренера Марка Николића. Али, шта је - ту је.

Вулићевић је у среду оперисан на клиници у Аугзбургу, покрај Минхена. Као и у сличним ситуацијама, односно сличних повреда опоравак ће трајати шест месеци, што значи да Вулићевић неће играти до краја сезоне, односно можда ћемо га гледати тек негде у позно пролеће.

Захват је урадио др Улрих Бениш, који је задовољан урађеним. Операција је урађена на оштећеним лигаментима, а све остало је било у реду, па није било потребе за додатним интервенцијама на колену, објављено је на сајту Партизана.

Др Бениш је констатовао да Вулићевић има чврсту и еластичну мичићну масу и то може доста да му погне код рехабилитације, која следи у постоперативној фази, а трајаће, као и код свих операција овог типа - шест месеци.

Одмах након операције добро расположени Вулићевић поручио је навијачима Партизана:

"Стижем на пролеће да и ја подигнем пехар шампиона!".

Коментари / 0

Оставите коментар