Vulićević operisan: Stižem za pehar i slavlje!

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević operisan u Nemačkoj, a posle operacije imao poruku za Grobare.

Fudbal 06.11.2014 | 16:45
Vulićević operisan: Stižem za pehar i slavlje!

Miroslav Vulićević bio je nezamenljiv prvotimac Partizana i često je svojim asistencijama pravio razliku na terenu. Sa boka je "hranio" loptama napadače, koji su ih umešno smeštali iza leđa protivničkih golmana.

Ali, Vulićević je u "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde zadobio tešku povredu. Presuda je glasila: moraš na operaciju!

Bio je to veliki udarac kako za Vulićevića, tako i za ekipu i trenera Marka Nikolića. Ali, šta je - tu je.

Vulićević je u sredu operisan na klinici u Augzburgu, pokraj Minhena. Kao i u sličnim situacijama, odnosno sličnih povreda oporavak će trajati šest meseci, što znači da Vulićević neće igrati do kraja sezone, odnosno možda ćemo ga gledati tek negde u pozno proleće.

Zahvat je uradio dr Ulrih Beniš, koji je zadovoljan urađenim. Operacija je urađena na oštećenim ligamentima, a sve ostalo je bilo u redu, pa nije bilo potrebe za dodatnim intervencijama na kolenu, objavljeno je na sajtu Partizana.

Dr Beniš je konstatovao da Vulićević ima čvrstu i elastičnu mičićnu masu i to može dosta da mu pogne kod rehabilitacije, koja sledi u postoperativnoj fazi, a trajaće, kao i kod svih operacija ovog tipa - šest meseci.

Odmah nakon operacije dobro raspoloženi Vulićević poručio je navijačima Partizana:

"Stižem na proleće da i ja podignem pehar šampiona!".

Komentari / 0

Ostavite komentar