Испаде Звезда из Купа!

У осмини финала Купа Србије, Рад надиграо и савладао Црвену звезду 1:0!

Фудбал 29.10.2014 | 16:00
Испаде Звезда из Купа!

После минималне победе против Доњег Срема Ненад Лалатовић био је бесан на своје играче због слабог издања, а шта ли ће им тек рећи после очајне партије против Рада и елиминације из Купа Србије.

"Грађевинари" су славили 1:0 на Врачару и пласирали се у четвртфинале масовнијег домаћег такмичења.

Гол одлуке постигао је Славко Перовић, бивши играч црвено-белих, у 51. минуту.

Звезда је најбољу шансу пропустила у последњим тренуцима првог полувремена, када је Лука Јовић био "један на један" са голманом Рада, који је успео да одбрани његов шут.

Средином другог полувремена Дарко Лазовић је из волеја погодио пречку, али и домаћи фудбалери имали су чак три добре шансе да дуплирају предност.

Све збирно, Рад је био бољи тим у овом мечу и заслужено је прошао у четвртфинале Купа.

Течније је деловала игра "грађевинара", који су много лакше улазили у прилике од ривала, а и били су опаснији.

Доста тога мораће да промени Ненад Лалатовић до недеље и првенственог дуела са истим противником на истом месту, али не опет у саставу екипе (јер је то много пута чинио ове сезоне, без ефекта), већ и у приступу својих играча мечу, као и на тактичком плану.

Поново су момци у црвено-белим дресовима деловали уморно и не баш мотивисано, а игра је поново била безидејна и без израђених, уиграних акција. То се најбоље могло приметити у последњих двадесетак минута меча, када су се напади Црвене звезде свели на класично "бунарење".

Видећемо само да ли ће Лалатовић успети да тргне своје играче, али нема сумње је да их све заједно у недељу чека још тежи посао, јер осокољени данашњом партијом, играчи Рада сигурно су повећали амбиције уочи борбе за бодове за истим ривалом.

Коментари / 0

Оставите коментар