Ispade Zvezda iz Kupa!

U osmini finala Kupa Srbije, Rad nadigrao i savladao Crvenu zvezdu 1:0!

Fudbal 29.10.2014 | 16:00
Ispade Zvezda iz Kupa!

Posle minimalne pobede protiv Donjeg Srema Nenad Lalatović bio je besan na svoje igrače zbog slabog izdanja, a šta li će im tek reći posle očajne partije protiv Rada i eliminacije iz Kupa Srbije.

"Građevinari" su slavili 1:0 na Vračaru i plasirali se u četvrtfinale masovnijeg domaćeg takmičenja.

Gol odluke postigao je Slavko Perović, bivši igrač crveno-belih, u 51. minutu.

Zvezda je najbolju šansu propustila u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Luka Jović bio "jedan na jedan" sa golmanom Rada, koji je uspeo da odbrani njegov šut.

Sredinom drugog poluvremena Darko Lazović je iz voleja pogodio prečku, ali i domaći fudbaleri imali su čak tri dobre šanse da dupliraju prednost.

Sve zbirno, Rad je bio bolji tim u ovom meču i zasluženo je prošao u četvrtfinale Kupa.

Tečnije je delovala igra "građevinara", koji su mnogo lakše ulazili u prilike od rivala, a i bili su opasniji.

Dosta toga moraće da promeni Nenad Lalatović do nedelje i prvenstvenog duela sa istim protivnikom na istom mestu, ali ne opet u sastavu ekipe (jer je to mnogo puta činio ove sezone, bez efekta), već i u pristupu svojih igrača meču, kao i na taktičkom planu.

Ponovo su momci u crveno-belim dresovima delovali umorno i ne baš motivisano, a igra je ponovo bila bezidejna i bez izrađenih, uigranih akcija. To se najbolje moglo primetiti u poslednjih dvadesetak minuta meča, kada su se napadi Crvene zvezde sveli na klasično "bunarenje".

Videćemo samo da li će Lalatović uspeti da trgne svoje igrače, ali nema sumnje je da ih sve zajedno u nedelju čeka još teži posao, jer osokoljeni današnjom partijom, igrači Rada sigurno su povećali ambicije uoči borbe za bodove za istim rivalom.

Komentari / 0

Ostavite komentar