Пун Пионир чека Србију и Црну гору!

Рукометна репрезентација Србије квалификације за Европско првенство у Пољској започиње у Београду против Црне Горе. Улаз је бесплатан, али уз улазницу, којих је врло мало остало.

Остали спортови 28.10.2014 | 18:40
Пун Пионир чека Србију и Црну гору!

Рукометни савез Србије објавио данас да је остало мало улазница за предстојећи дуел са Црном Гором у квалификацијама за Европско првенство 2016, и да ће те карте моћи да се узму у среду, на дан утакмице.

"Због великог интересовања за карте за утакмицу које смо имали одрукометних клубова, наших партнера и спонзора, остала нам је малаколичина улазница, коју ћемо пустити на благајни хале Пионир. Хваласвима на великом интересовању за утакмицу, као и на разумевању онимакоји неће доћи до улазнице за овај меч", рекао је генералнисекретар РСС Божидар Ђурковић.
Улаз на утакмицу Србија - Црна Гора биће слободан, али уз обавезнуулазницу. Карте се преузимају уз било који идентификациони документ сасликом или са чланском картом РШ.

Улаз у халу Пионир биће отворен у среду од 18.00, а карте ће моћида се узму од 15.00. РШ је позвао све заинтересоване да што раниједођу на меч да се не би стварала гужва.

Србија у среду против Црне Горе почиње квалификације за Европскопрвенство у Пољској 2016. године.

Ово је први сусрет ових репрезентација после раздвајања две државе2006. године.

Коментари / 0

Оставите коментар