Pun Pionir čeka Srbiju i Crnu goru!

Rukometna reprezentacija Srbije kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj započinje u Beogradu protiv Crne Gore. Ulaz je besplatan, ali uz ulaznicu, kojih je vrlo malo ostalo.

Ostali sportovi 28.10.2014 | 18:40
Pun Pionir čeka Srbiju i Crnu goru!

Rukometni savez Srbije objavio danas da je ostalo malo ulaznica za predstojeći duel sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, i da će te karte moći da se uzmu u sredu, na dan utakmice.

"Zbog velikog interesovanja za karte za utakmicu koje smo imali odrukometnih klubova, naših partnera i sponzora, ostala nam je malakoličina ulaznica, koju ćemo pustiti na blagajni hale Pionir. Hvalasvima na velikom interesovanju za utakmicu, kao i na razumevanju onimakoji neće doći do ulaznice za ovaj meč", rekao je generalnisekretar RSS Božidar Đurković.
Ulaz na utakmicu Srbija - Crna Gora biće slobodan, ali uz obaveznuulaznicu. Karte se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument saslikom ili sa članskom kartom RŠ.

Ulaz u halu Pionir biće otvoren u sredu od 18.00, a karte će moćida se uzmu od 15.00. RŠ je pozvao sve zainteresovane da što ranijedođu na meč da se ne bi stvarala gužva.

Srbija u sredu protiv Crne Gore počinje kvalifikacije za Evropskoprvenstvo u Poljskoj 2016. godine.

Ovo je prvi susret ovih reprezentacija posle razdvajanja dve države2006. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar