Ђурић се уплашио за Додика

“Ако Миле падне, готов сам. За мене нема више живота у Србији",повјерио се пријатељима Драган Ђурић, контроверзни београдски бизнисмен.

Србија 24.10.2014 | 00:00
Ђурић се уплашио за Додика

У изборној ноћи кад су стизале вијести да би Милорад Додик могао изгубити у утрци за предсједника Републике Српске ,Драган Ђурић власник београдске  “Зекстре” и сувласник бањалучке  Боске , био је у великој паници, откривају његови најближи сарадници. “Ако Миле падне, готов сам. За мене нема више живота у Србији", повјерио се пријатељима Ђурић, преноси "Слободна Босна".

Предсједник ФК  Партизан Ђурић, који је пословно царство у Београду и Бањалуци стекао захваљујући Додику, толико се уплашио могућности Додиковог пораза да је размишљао и о бјежању из Србије!

Ђурић је два пута хапшен због сумње да је незаконитим пословањем током приватизације Ветеринарског завода Земун оштетио државу. Из затвора је пуштен након што је положио кауцију од два милиона евра. Незванично, годинама се у пословним круговима у Београду може чути да је Ђурић Додиков човјек од повјерења, а неки чак тврде да власник “Зекстре” у Србији заправо ради за рачун предсједника Републике Српске.

 

 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Маја

24.10.2014 06:05

Дјурица има колико хоцес, с обе стране Дрине. Проблем је сто су они пријатељи сваке власти и нико од њих не заврси иза ресетака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТОК

24.10.2014 06:37

МОЗДА СЕ И НАМЕШТАЈУ ИЗБОРИ ДА ДОДИК ПРОДЈЕ, МАЛО СУ СЕ ПОЈЕДИНИ ОБОГАТИЛИ. ЗАЛОСНО ЈЕ ШТА СЕ РАДИ. ЈАДАН НАРОД У РЕП.СРПСКОЈ КО ИМ ЈЕ НА ВЛАСТИ. СТАНОВНИШТВО ШИРОМ БИХ СВЕ СИРОМАШНИЈЕ, А ВЛАСТ, ПОЈЕДИНЦИ СВЕ БОГАТИЈИ, ДАЈУ ПО 20 ДО 200 КМ ЗА ГЛАС ПРЕД ИЗБОРЕ, И ОНИ ОСТАЈУ НА ВЛАСТИ. НАРОД ЈЕ ОВЦА ЗА ШИШАЊЕ, ТО СУ ПОКАЗАЛИ И НА ОВИМ ИЗБОРИМА. КАКАВ НАРОД ТАКВА И ВЛАСТ. НАРОД, ОДНОСНО БИРАЧИ ГЛУПИ, А ВЛАСТ СВЕ БОГАТИЈА.

ОДГОВОРИТЕ