Đurić se uplašio za Dodika

“Ako Mile padne, gotov sam. Za mene nema više života u Srbiji",povjerio se prijateljima Dragan Đurić, kontroverzni beogradski biznismen.

Srbija 24.10.2014 | 00:00
Đurić se uplašio za Dodika

U izbornoj noći kad su stizale vijesti da bi Milorad Dodik mogao izgubiti u utrci za predsjednika Republike Srpske ,Dragan Đurić vlasnik beogradske  “Zekstre” i suvlasnik banjalučke  Boske , bio je u velikoj panici, otkrivaju njegovi najbliži saradnici. “Ako Mile padne, gotov sam. Za mene nema više života u Srbiji", povjerio se prijateljima Đurić, prenosi "Slobodna Bosna".

Predsjednik FK  Partizan Đurić, koji je poslovno carstvo u Beogradu i Banjaluci stekao zahvaljujući Dodiku, toliko se uplašio mogućnosti Dodikovog poraza da je razmišljao i o bježanju iz Srbije!

Đurić je dva puta hapšen zbog sumnje da je nezakonitim poslovanjem tokom privatizacije Veterinarskog zavoda Zemun oštetio državu. Iz zatvora je pušten nakon što je položio kauciju od dva miliona evra. Nezvanično, godinama se u poslovnim krugovima u Beogradu može čuti da je Đurić Dodikov čovjek od povjerenja, a neki čak tvrde da vlasnik “Zekstre” u Srbiji zapravo radi za račun predsjednika Republike Srpske.

 

 

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Maja

24.10.2014 06:05

Djurica ima koliko hoces, s obe strane Drine. Problem je sto su oni prijatelji svake vlasti i niko od njih ne zavrsi iza resetaka.

ODGOVORITE
Name

ISTOK

24.10.2014 06:37

MOZDA SE I NAMEŠTAJU IZBORI DA DODIK PRODJE, MALO SU SE POJEDINI OBOGATILI. ZALOSNO JE ŠTA SE RADI. JADAN NAROD U REP.SRPSKOJ KO IM JE NA VLASTI. STANOVNIŠTVO ŠIROM BIH SVE SIROMAŠNIJE, A VLAST, POJEDINCI SVE BOGATIJI, DAJU PO 20 DO 200 KM ZA GLAS PRED IZBORE, I ONI OSTAJU NA VLASTI. NAROD JE OVCA ZA ŠIŠANJE, TO SU POKAZALI I NA OVIM IZBORIMA. KAKAV NAROD TAKVA I VLAST. NAROD, ODNOSNO BIRAČI GLUPI, A VLAST SVE BOGATIJA.

ODGOVORITE