ЛЕ, 3. коло: Партизан - Бешикташ (21:05)

Фудбалери Партизана од 21.05 дочекују турски Бешикташ у трећем колу Ц групе Лиге Европе. Црно-бели су у првој рунди на свом терену ремизирали без голова са Тотенхемом, а потом су поражени у Грчкој од Астераса са 2:0.

Фудбал 23.10.2014 | 20:05
ЛЕ, 3. коло: Партизан - Бешикташ (21:05)

Са друге стране, Бешикташ је прво одиграо 1:1 са Астерасом код куће, а исти резултат је био и у мечу са Тотенхемом на страни.

Партизан у домаћем шампионату гура као нико у Европи, али велики пех представља повреда десног бека Мирослава Вулићевића.

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да је Бешикташ атрактиван ривал, али да се нада да ће црно-бели и у Лиге Европе наставити серију добрих резултата.

"После Тотенхема, долази нам још један одличан тим. Имају квалитет да играју Лигу шампиона, што су показали против Арсенала у квалификацијама, али и турском првенству где се налазе на првом месту. Ипак, имамо јасан циљ и не предајемо се против било кога. Даћемо све од себе, чак и ићи преко границе горњих могућности", рекао је Николић.

Тренер гостију Славен Билић каже да је Партизан показао квалитет, а Сплићанин Миро, који је својим коментаром после меча са Албанијом постао хит на интернету, овога пута је позвао навијаче у Србији да не вређају хрватског стручњака.

Црно-белима највећа опасност претиће од некадашњег центарфора Њукасла и Челсија – Дембе Ба.

ФК Партизан саопштио је да ће комплетна северна трибина стадиона у Хумској бити резервисана за гостујуће навијаче.

Коментари / 0

Оставите коментар