Због љубави спаљен и закопан

Новопазарац Мелвин Ајдиновић (24) свирепо је убијен, спаљен и закопан 12. октобра, и све због љубави са Албанком. Нестао је 10. октобра, када је кренуо да је запроси, а за његово убиство осумњичени су брат и друг малолетне А. С.

Регион 21.10.2014 | 12:44
 Због љубави спаљен и закопан

Према речима његове родбине, Мелвин се са малолетном Албанком А.С. из Обилића дописивао, разговарао телефоном и одлазио да је види. Последњу пут се у Обилић упутио 10. октобра, намеравајући да је запроси, али се од тада више није јавио.

Када су полицију обавестили о томе, девојка је приведена, али није желела ништа о томе да каже. Из листинга је установљено да је била у контакту са Мелвином, иако је то негирала, и да је хтела да се уда за њега и врати се с њим у Нови Пазар.Тело је убрзо затим пронађено закопано на брду у близини Обилића, а на њему су се могле видети опекотине и повреде.

Претпоставља се да је запаљен, убијен секиром, а затим закопан. Његова документа спаљена су, а његов новац и телефон су украдени.Родбина је знала да се породица девојке противи њиховој вези, јер је брат изабранице Ајдиновића претио да ће га убити уколико им још једном приђе

.Још увек није утврђено да ли је Албанка умешана у злочин, али се каже да је била заљубљена и да је у шоку због целе ситуације. Мада се, према неким информацијама, тврди да је девојка намамила несрећног Пазарца на забачен пут где су га у заседи сачекали брат и друг његове девојке и немилосрдно убили.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ко

21.10.2014 13:04

Јадан момак !

ОДГОВОРИТЕ