Zbog ljubavi spaljen i zakopan

Novopazarac Melvin Ajdinović (24) svirepo je ubijen, spaljen i zakopan 12. oktobra, i sve zbog ljubavi sa Albankom. Nestao je 10. oktobra, kada je krenuo da je zaprosi, a za njegovo ubistvo osumnjičeni su brat i drug maloletne A. S.

Region 21.10.2014 | 12:44
 Zbog ljubavi spaljen i zakopan

Prema rečima njegove rodbine, Melvin se sa maloletnom Albankom A.S. iz Obilića dopisivao, razgovarao telefonom i odlazio da je vidi. Poslednju put se u Obilić uputio 10. oktobra, nameravajući da je zaprosi, ali se od tada više nije javio.

Kada su policiju obavestili o tome, devojka je privedena, ali nije želela ništa o tome da kaže. Iz listinga je ustanovljeno da je bila u kontaktu sa Melvinom, iako je to negirala, i da je htela da se uda za njega i vrati se s njim u Novi Pazar.Telo je ubrzo zatim pronađeno zakopano na brdu u blizini Obilića, a na njemu su se mogle videti opekotine i povrede.

Pretpostavlja se da je zapaljen, ubijen sekirom, a zatim zakopan. Njegova dokumenta spaljena su, a njegov novac i telefon su ukradeni.Rodbina je znala da se porodica devojke protivi njihovoj vezi, jer je brat izabranice Ajdinovića pretio da će ga ubiti ukoliko im još jednom priđe

.Još uvek nije utvrđeno da li je Albanka umešana u zločin, ali se kaže da je bila zaljubljena i da je u šoku zbog cele situacije. Mada se, prema nekim informacijama, tvrdi da je devojka namamila nesrećnog Pazarca na zabačen put gde su ga u zasedi sačekali brat i drug njegove devojke i nemilosrdno ubili.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ko

21.10.2014 13:04

Jadan momak !

ODGOVORITE