Вања Удовичић се жени ?

Бивши ватерполиста планира брак са правницом Љубицом Ђукановић, ћерком познатог кардиохирурга Бошка Ђукановића.

Забава 15.10.2014 | 13:00
Вања Удовичић се жени ?

Један од најпожељнијих мушкараца са наше јавне сцене решио је да се скраси! Изабраница министра спорта и омладине Вање Удовичића (32) је Љубица Ђукановић (24), дипломирана правница из Београда. Како сазнаје „Блиц“, пар је у вези већ годину дана, а, према речима пријатеља познатог спортисте, ускоро ће се огласити и свадбена звона.

- Љубица и Вања не желе да о интими говоре за јавност, како због Вањиног политичког ангажмана, тако и због Љубичиног оца који је познати кардиохирург. Такође, не желе да медији наруше њихов однос који од почетка граде у тајности - испричао је за „Блиц“ извор близак овом пару.

Како смо сазнали, Љубица је дете из докторске породице. Мајка јој је радиолог, а отац чувени кардиохирург и директор болнице „Дедиње“. Лепа бринета је дипломирала на Правном факултету у Београду и са непуне 24 године постала је приправник у адвокатској канцеларији „Стојковић и Прекајски“.

Вања и Љубица се познају дуго. Имају исти круг пријатеља и дружили су се пре него што су отпочели романсу. Њихови чести изласци, заједничка путовања и рођенданске прославе учинили су да другарство прерасте у везу, коју ће ускоро подићи на виши ниво - рекао је за „Блиц“ заједнички пријатељ будућих младенаца.

Када смо овим поводом позвали будућу госпођу Удовичић, она нас је замолила да о томе не пишемо.

- Вања и ја смо пријатељи дуги низ година. И то веома добри пријатељи. Овакве ствари само могу да наруше наш однос, а то је последње што желим. Нисам јавна личност и замолила бих да се моје име више не повезује с оваквим стварима јер настојим да сачувам пријатељство које сам изградила. Бавим се озбиљним послом и ово експонирање ми није потребно - рекла је за „Блиц“ Љубица.

Министар Вања Удовичић кратко је за наш лист потврдио да Љубицу познаје дуго, али је одбио да коментарише наводе о женидби.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар