Vanja Udovičić se ženi ?

Bivši vaterpolista planira brak sa pravnicom Ljubicom Đukanović, ćerkom poznatog kardiohirurga Boška Đukanovića.

Zabava 15.10.2014 | 13:00
Vanja Udovičić se ženi ?

Jedan od najpoželjnijih muškaraca sa naše javne scene rešio je da se skrasi! Izabranica ministra sporta i omladine Vanje Udovičića (32) je Ljubica Đukanović (24), diplomirana pravnica iz Beograda. Kako saznaje „Blic“, par je u vezi već godinu dana, a, prema rečima prijatelja poznatog sportiste, uskoro će se oglasiti i svadbena zvona.

- Ljubica i Vanja ne žele da o intimi govore za javnost, kako zbog Vanjinog političkog angažmana, tako i zbog Ljubičinog oca koji je poznati kardiohirurg. Takođe, ne žele da mediji naruše njihov odnos koji od početka grade u tajnosti - ispričao je za „Blic“ izvor blizak ovom paru.

Kako smo saznali, Ljubica je dete iz doktorske porodice. Majka joj je radiolog, a otac čuveni kardiohirurg i direktor bolnice „Dedinje“. Lepa brineta je diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu i sa nepune 24 godine postala je pripravnik u advokatskoj kancelariji „Stojković i Prekajski“.

Vanja i Ljubica se poznaju dugo. Imaju isti krug prijatelja i družili su se pre nego što su otpočeli romansu. Njihovi česti izlasci, zajednička putovanja i rođendanske proslave učinili su da drugarstvo preraste u vezu, koju će uskoro podići na viši nivo - rekao je za „Blic“ zajednički prijatelj budućih mladenaca.

Kada smo ovim povodom pozvali buduću gospođu Udovičić, ona nas je zamolila da o tome ne pišemo.

- Vanja i ja smo prijatelji dugi niz godina. I to veoma dobri prijatelji. Ovakve stvari samo mogu da naruše naš odnos, a to je poslednje što želim. Nisam javna ličnost i zamolila bih da se moje ime više ne povezuje s ovakvim stvarima jer nastojim da sačuvam prijateljstvo koje sam izgradila. Bavim se ozbiljnim poslom i ovo eksponiranje mi nije potrebno - rekla je za „Blic“ Ljubica.

Ministar Vanja Udovičić kratko je za naš list potvrdio da Ljubicu poznaje dugo, ali je odbio da komentariše navode o ženidbi.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar