Чола снимио спот на Санторинију

На једном од најлепших грчких острва Санторинију, суперстар је почетком октобра снимио спот за песму „Зар се нисмо схватили“.

Забава 15.10.2014 | 09:18
Чола снимио спот на Санторинију

НА једном од најлепших грчких острва Санторинију, суперстар Здравко Чолић је почетком октобра снимио спот за песму „Зар се нисмо схватили“, са актуелног албума „Ватра и барут“. Ово ће уједно бити и најава његовог солистичког концерта, који ће најпопуларнији поп певач свих времена одржати 12. децембра у београдској „Комбанк арени“.

Чола је са својим сарадницима провео четири дана на овом чаробном острву. Спот за једну од најлепших балада са његовог 14. албума, коју је написала и компоновала Маја Сар, а аранжман урадио Никша Братош, режирао је Александар Керекеш.

Он је одабрао Санторини за снимање због беле боје која асоцира на чистоћу, једноставност и мир, док, с друге стране, опасни вулкан на коме лежи ово острво, призива страст и узбуркану емоцију. Чола је открио да је на литицама вулканског острва смештена једноставна и романтична животна прича младе жене, која кроз цео спот осећа присуство и трагове бивше љубави, иако је, лутајући кроз архитектуру која оставља без даха, не проналази.

Главна улога поверена је манекенки Јелени Кнежић, која је на снимању спота, у дугој жутој хаљини, привлачила пажњу многобројних туриста.

Извор:Новости

Коментари / 0

Оставите коментар