Čola snimio spot na Santoriniju

Na jednom od najlepših grčkih ostrva Santoriniju, superstar je početkom oktobra snimio spot za pesmu „Zar se nismo shvatili“.

Zabava 15.10.2014 | 09:18
Čola snimio spot na Santoriniju

NA jednom od najlepših grčkih ostrva Santoriniju, superstar Zdravko Čolić je početkom oktobra snimio spot za pesmu „Zar se nismo shvatili“, sa aktuelnog albuma „Vatra i barut“. Ovo će ujedno biti i najava njegovog solističkog koncerta, koji će najpopularniji pop pevač svih vremena održati 12. decembra u beogradskoj „Kombank areni“.

Čola je sa svojim saradnicima proveo četiri dana na ovom čarobnom ostrvu. Spot za jednu od najlepših balada sa njegovog 14. albuma, koju je napisala i komponovala Maja Sar, a aranžman uradio Nikša Bratoš, režirao je Aleksandar Kerekeš.

On je odabrao Santorini za snimanje zbog bele boje koja asocira na čistoću, jednostavnost i mir, dok, s druge strane, opasni vulkan na kome leži ovo ostrvo, priziva strast i uzburkanu emociju. Čola je otkrio da je na liticama vulkanskog ostrva smeštena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja kroz ceo spot oseća prisustvo i tragove bivše ljubavi, iako je, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ne pronalazi.

Glavna uloga poverena je manekenki Jeleni Knežić, koja je na snimanju spota, u dugoj žutoj haljini, privlačila pažnju mnogobrojnih turista.

Izvor:Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar