Магационер признао да је украо оружје

На саслушању у Трећем основном тужилалштву у Београду Ненад Ћировић је признао данас да је украо оружје из магацина на аеродрому „Никола Тесла” и да га је закопао у шуми и предложио склапање споразума о признању кривице са тужилаштвом.

Србија 10.10.2014 | 18:28
Магационер признао да је украо оружје

Тужилаштво је након саслушања предложило да му се одреди притвор због бојазни да ће поновити кривично дело, рекао је Тањугу тужилац Трећег основног тужилаштва Борис Павловић.

Ћировић се терети да је извршио кривична дела тешка крађа и недозвољена производња, држање и ношење ватреног оружја, додао је тужилац.

Током саслушања одбрана осумњиченог, који је тврдио да за крађу није имао посебан мотив, предложила је нагодбу са тужилаштвом за признање кривице, што ће бити размотрено идуће седмице.

Ћировић се сумњичи да је, у јулу ове године са две палете узео две кутије у којима је било 20 пиштоља марке ЦЗ-999 са резервним оквирима и пратећим прибором и да је кутије са пиштољима ставио у кесе за смеће, које је затим однео у насеље Црвенка, код Борче и закопао у шуми.

Осумњичени је у Јавном царинском складишту запослен преко Омладинске задруге од 2010. године

Коментари / 0

Оставите коментар