НДП: РТРС у раљама СНСД-а и његове криминалне хоботнице

Режимска телевизија коју неки познају и под именом Радио-телевизија Републике Српске, све је даље од свог изворног имена, а све више у раљама СНСД-а и његове криминалне хоботнице.

Република Српска 03.10.2014 | 22:11
НДП: РТРС у раљама СНСД-а и његове криминалне хоботнице

Али, шта друго очекивати од медија који је планетарно познат - не по квалитетном и добром програму и садржајима који су примјерени једном јавном сервису – него по расаднику кадрова одњегованих под скутима Милорада Додика и његове странке ?

Шта очекивати од јавног сервиса који који је под диригентском палицом човјека прекаљеног у кабинетима Милорада Додика и Жељке Цвијановић, који у својој референтној листи једино има вјерно службовање режиму, у функцији шефа кабинета ?!

Зато нам је Јавни сервис у складу са својим, много пута исказаним склоностима, сервирао најновију анкету насвојој интернет страници...анкету која треба да обзнани побједу режима и Милорада Додика - не 13. октобра, што би било у складу са њиховим пустим сновима, него три дана раније - 9. октобра ?!

Зато је РТРС своје намјере тако громогласно најавио, не само на властитом wеб сајту, него је у афирмацију тих планова позвао и неке тиражне медије из Београда који су се на тај начин, свјесно, укључили у овдашњу предизборну кампању и спас режима осуђеног на пропаст .

Свјестан свог минорног утицаја у јавности, РТРС је, Народном демократском покрету знаним каналима, успио придобити наклоност једног тиражног београдског дневног листа, преко чије је врло посјећене интернет странице обезбиједио линк за гласање... тако да је у исходу гласања већ евидентна убједљива „побједа“ Милорада Додика и његове криминалне страначке машинерије.

Гласови „де фацто“ из иностранства ће омогућити Додику фиктивну „побједу“ у функцији збуњивања гласача,којима ће славодобитно бити објављени овако режирани резултати анкете, гдје друго, него у Дневнику РТРС-а,тридесетак часова прије предизборне тишине.

Пирова побједа ће то бити – подсјећамо грађане Републике Српске и позивамо их да не насједају на најновију Додикову ујдурму. Нека не дају свој глас у намјештеним и провидним анкетама које нису ништа друго него посљедњи покушај у одбрани неодбрањивог.

Позивамо Регулаторну агенцију за комуникације и Централну изборну комисију да се позабаве овим случајем и да провјере на какав је сугестиван и пристрасан начин осмишљена ова „анкета“, а нарочито вријеме када је темпирана.

Исто тако – начин на који су представљене поједине странке из Републике Српске које учествују у изборном процесу и њихов редосљед у тобожњој анкети, показују сву злурадост и омаловажавање опозиционих странака, којима је Јавни сервис свих грађана Републике Српске, дао минорно мјесто, а неријетко озбиљне и јаке опозиционе странке „частио“ само скраћеним називом док је „велике“ ванпарламентарне, режиму блискестранке, наградио пуним називом и високом позицијом на својој срамној љествици...

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА НДП-а

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

бусац123

03.10.2014 18:03

Најновији назив јавне телевизије РТРСНСД Бајавизија ☺

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

03.10.2014 18:07

Додик је потплатио београдски Курир да пише глупости о њему. Наравно парама пореских обвезника Српске. Ни то му неће помоћи. Курир нико не узима за озбиљну новину...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

03.10.2014 18:12

ГОТОВ ЈЕ !!! Мозе да намјеста ста год хоце и да доведе све Козаке из Русије !! Неодбрањиво се не брани!! ГОТОВ СИ !!! ЈЕДИНА ПРАВА РИЈЕЦ ЗА МИСА ЈЕ РОБИЈА!!! НАДАМО СЕ,СВИМ СРЦЕМ, ДОЗИВОТНА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

03.10.2014 18:25

РТРС је нас и док владамо тако це бити! Стоко једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

03.10.2014 18:37

ДАНАС ЈЕ НА БН ТЕЛЕВИЗИЈИ ИШЛА ЈЕДНО 10 ПУТА ПЈЕСМА ДР'Ж СЕ МИЛЕ ЈОШ СИ ЖИВ, ДА ЛИ ЈЕ ТО БН ТЕЛЕВИЗИЈА ОНДА ДАЛА ПОДРШКУ ДОДИКУ :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сателит

03.10.2014 18:37

Цини ми се да је и АТВ постала резимска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

03.10.2014 18:39

Ма тај РТРС је срамота за новинарство.Требају све странке из коалиције позвати своје да не гласају,нека Миле има 99,99 посто као Ким.Али и тада би РТРС то пројектовао као 60-40 за Додика.Ма смијесни су колико су провидни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

03.10.2014 18:42

Васковица за директора РТРС-а!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС

03.10.2014 18:43

Држи се РТРС,ослободићемо вас из раља СНСДа за мање од десет дана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип В.СЕРБИЈА

03.10.2014 18:56

Тосе зна Даје ртрс Само у Фукцији Милорада Малог Кратког Ронхила Али 13 Идете Скупа Са СНСДом У Прослост Готов је Вас Сеф којивам Диригује пуних 9 Година Али даме игосподо Досаоје Баји Крај Само јос пар дана Памозете Запевати Ој ДРУГОВИ ЈЕРВАМ ЗАО РАСТАНАКСЕ ПРИМАКАО Растанакнам Није Мијо Плацкаскије Зивот Бијо Поздрав Савезу за Хитне Промене И 13 Преузимање Власти Русису Досли Баји На Опростај Победа Огњена Насег Председника Свих Градјана С.Републике Ане САмо Странацке Плацке Као СНСДа Са Црвеном Багром Готовје Сада Мали асве мањи Баја До 12 Кратки ронхил Зивела ТВ БН Нај Боља и Нај Објективнија СРПСКА КУЦА Р НАСЕ СРПСКЕ Зивела Слобода Достаје Било Окупације СНСДа Црвених Другова Сада ваља баја полагати Рацуне пред САВЕЗОМ ЗА ХИТНЕ ПРОМЕНЕ НЕЦЕТЕ СПАСИТ НИ АСВАЛТИРАЊЕ ПУТА ЗА ТУЊИЦ ТИЈЕ ГЛАВНИ ПУТ Баја ЗАОМИТЕ КОЦЕНАМ ПЕВАТИ ПОД САТОРОМ МОЗДА ЗЕЛКИЦА У БЕЛИМ ЦИЗМИЦАМА ЈЕРСВАКАКО НЕМА САНСЕ У ПРЕДСЕДНИСТВО Р.СРПСКЕ НЕЦЕЈОЈ ПОМОЦ НИ СДА ЈЕРСИОНИ ПРОПАЛИ КАО ИСНСД СРДАЦАН ПОЗЗДРАВ СДСу СЛАВИМО 13 ПОБЕДУ БАЈА ГОТОВСИ ПАКУЈ КОФЕРЕ В.Г.П.....П

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Тереза

03.10.2014 19:25

не играјте се са ,,стоком,, огорчена је, а то није добро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зашто РТРС

03.10.2014 19:27

Високи стандарди професионалног извјештавања, програмска шема-за сваког понешто,квалитетно а наше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејанпд

04.10.2014 06:26

ре Сателит Не чини ти се, АТВ јесте већ више од годину дана режимска, односно у власништв РТРС и под командом предсједника, чак и кадрови су исти, радници једне куће раде и у другој на принципу ротације, техничка подршка медјусобно, дјеле информације, опрему, па чак и визуелна шема ако погледаш емисије, изглед студија...то је иста телевизија. А наравно,ако познајеш неког од запослених, тамо или на РТРС-у може ти то и потврдити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛА

04.10.2014 15:09

ГОТОВИ СУ, ГОТОВИ, ЗАДЊИ ДАНИ ВЛАСТИ ИМ СЕ ПИШЕ. НАДЈИТЕ ДОБРОГ ПРАВНИКА И ПОСТАВИТЕ ЗА МИНИСТРА МУП-А, ПА ДА ВИДИШ ГДЈЕ ЋЕ СЕ МНОГИ НАЋИ ЗБОГ КРИМИНАЛА ИХ ТРЕБА ДОБРО ПРЕЧЕШЉАТИ, ГОТОВИ СУ НЕ ПОМАЗУ ИМ НИ РУСИ НИ ЧИТАВ СВИЈЕТ. ОНИ МОРАЈУ ОТИЋИ СА ВЛАСТИ ЗАТО ШТО СУ ЗАВАДИЛИ НАРОД И ОСИРОМАШИЛИ, ,

ОДГОВОРИТЕ